צהריים טובים לכולם

צהריים טובים לכולם

אתמול אני ובעלי היינו במכללה שלמדנו בה (לוינסקי) וקיבלתי את התואר. די מרגש...
כולם הגיעו לטקס עם משפחות ורוב הבנות לקחו את הילדים שלהם. פתאום ראיתי ילדה מדהימה ביופיה, ושמעתי את אחד הבנות אומרות "היא זוכרת שהיה לה גבס?". כמובן שמיד הסתובבתי לאמא (שאני מכירה אותה מלימודים) ושאלתי האם היה לה קלאב פוט. היא סיפרה לי על העבר עליה. כעת הילדה בת שלוש. הילדה הייתה מטופלת בתל השומר, והאמא בכלל לא שמעה על האפשרות של חזרת הקלאב פוט ולא שמעה על הנעליים. כמובן שעדכנתי אותה על הפורום, אולי היא תיכנס לפה (אבל לפי הקול, לא נראה לי משום מה). בכל אופן, בעלי מאוד נהנה לראות ילדה שרצה ומתרוצצת ולדעת שזאת ילדה שנולדה עם קלאב פוט. ראיתי בעיניים שלו שזה הרגיעה אותו. אז זהו. שיהיה לכולם שבת שלום.

גווניבר

New member
../images/Emo140.gif

מזל טוב על קבלת התואר!!!! יש הרבה מאוד ילדים שרצים ומשתוללים שנולדו עם קלאבפוט. מכיוון שיש לכם מודעות לנושא, אני מאמינה שתטפלו כמו שצריך בילד, ובשבילו הק"פ יהיה רק זיכרון בתמונות.

ווא מזל טוב

מה למדת?, גם לי יש תואר בהוראה, אם התואר שלך אכן בהוראה, אבל אני למדתי בסמינר הקיבוצים ודווקא קבלת התואר לא הייתה בשבילי משהו כל כך מרגש כי הדרך שהם העבירו את הטקס, הייתה די משעממם ולקונית. עם זאת, שמחתי באמת לראות את הבנות שסיימו. כל הכבוד לך שגם במעמד כזה, את לא שוכחת את הפורום המקסים שלנו ובאמת חשוב שאמא כזו תחשף לפורום, תשמע ואף תסייע להורים אחרים (או בעצם לא, אם לא בא לה...
) שתהיה לך, ולכולם שבת שלום, ו.... תחגגו

למדתי...

חינוך לגיל הרך. כלומר אני גננת + מורה לכיתות א' ב'. ובקשר לטקס - גם בלווינסקי הוא היה משעממם, אבל כאשר התחילו לקרוא לכל בת ובת לקבל את התעודה, זה היה קטע מרגש. לצערי, בארץ לא יודעים לעשות מסיבות סיום. ברוסיה, למשל, ראיתי טקס סיום של בת דודה שלי. זה משהו מדהים!!! כולם באו בשמלות של נשף וגברים בחליפות, היה ארוך שולחן ענקי, היתה להקה שניגנה. ובקיצור הייתה אווירה של חג ממש. (דרך אגב גם בסיום בית ספר עושים נפשים ענקיים ובאמת חגיגיים).

אני בשום לא הייתי בשום טקס בחיים

לא בטקס סיום יסודי -- כי לא התחשק לי לא בטקס סיום תיכון -- כי הייתי חולה לא בטקס סיום טירונות -- כי הייתי בעונש (לא הייתי חייל טוב) לא בטקס BA -- כי שכחתי לא בטקס MA -- כי אין לי MA (עשיתי מסלול ישיר לד"ר) ולא בטקס קבלת ד"ר -- כי היינו בקנדה בפוסט דוקטורט ... אבל, אני שמח שנהנית בטקס שלך, עודד

מזל טוב לאילנה ולבעלה../images/Emo24.gif

שמחה בשמחתכם. הנה עוד התחלה חדשה לקראת הלידה הממשמשת ובאה. תצליחו, יעל

למעלה