צהריים טובים לכולן !

צהריים טובים לכולן !../images/Emo6.gif

(יש כאן בכלל בנים?!?!?!) אני בת 20 (כמעט) ויש לי עודף משקל (גובה: 170, משקל: 97-98)... אני יודעת שאני צריכה להוריד המוןןןןן. כולם לוחצים עלי בנוגע לדיאטה והאמת יש משהו בדברים שלהם. (כמה שאני משחקת אותה אדישה זה באמת מפריעה לי כבר!!!) אחד הבעיות העיקריות שלי היא שאני כרגע בבית (מתחילה ללמוד שנה הבאה) וכל היום אני פותחת את המקרר ומחפשת משהו לאכול גם עם אני לא רעבה! בקיצר אני מחפשת דיאטה לא קשה ומרגיזה (6 ארוחות ביום), מעדיפה משהו שיגרום לי מעט לאכול אבל ייתן לי תוצאות מהירות. מקווה שתוכלו לעזור לי! יום טוב ונפלא.... חיוכית.

אלי ו.

New member
בן ייצוגי

שלום חיוכית, מכיר את הבעיה, אני עובד מהבית וכך העמסתי על עצמי בזמנו הרבה ק"ג מיותרים. דבר ראשון להוציא את ה"אויבים" מהבית. לא לשמור במקרר מאכלים משמינים. רוצה גלידה, לכי לגלידריה, כי אם יש חבילת גלידה במקרר בסופו של דבר היא תגיע אלייך. 6 ארוחות קטנות זה יופי. אפשר להוריד סוכרים (ממתיקים מלאכותיים או בכלל בלי) להפחית בשומנים (בייחוד שומנים רוויים) להשאיר קצת שמן זית או קנולה. להוסיף ירקות לארוחות, ופחממות עשירות בסיבים תזונתיים (אורז מלא,קטניות, חיטה מלאה) לשתות הרבה. לא דיברנו על פעילות גופנית, את עושה? רצוי לשלב גם אירובי (הליכה, ריקודים וכד´) עם פעילות כח (חדר כושר/חיטוב) שאלות תמיכה, אנחנו כאן

אביטל +

New member
היי חיוכית

יש פה 3-4 בנים שתקניים...
אני מכירה את פתיחת המקרר כדי לחפש משהו אין ברירה, אוכל זה כשרעבים כדי להעסיק את עצמך תמצאי משהו אחר, צאי להליכה, תקראי, תפתרי תשבץ, תנקי את הבית. אבל לא לאכול אם את לא רעבה. משהו שיגרום לי מעט לאכול אבל ייתן לי תוצאות מהירות כמו שאני אוהבת להגיד לבקשות שכאלה - גשי לפורום הארי פוטר
מה שאת רוצה זה קסם. אין הרזיה מהירה ויעילה. יש הרזיה מהירה ומזיקה. עשי פעילות גופנית ותאכלי באופן מאוזן. המשקל יירד לאט לאט ותוכלי גם לשמור עליו. אין לנו דיאטות לחלק. רק תמיכה וקצת עצות. בהצלחה.

גם אני כאן !!!!!!

ממליץלך בחום על הדיאטה של דיאט קלאב שמבוססת על כ6 ארוחות ביום ושמעתי וראיתי הצלחות יפות של אנשים שנעזרו בה. ולגבי המקרר אם תפתחי אותו ולא יהיה דברים מזיקים שם זה לא נורא אל תכניסי אויבים הבייתה. ענקון

תודה תודה תודה....

תודה על העצות! תודה על הרעיונות! תודה על התמיכה! פשוט תודה.... אין לי מילים כי אין לי תוכנית פעולה כרגע. נראה ונחיה! ושוב פעם - תודה! חיוכית.

למעלה