צהריים טובים לכולן

צהריים טובים לכולן

טוב, טובים פחות או יותר. אז ככה- אתמול המשיכה הסגה עם האורטודנט. והוא שם לי איזה מכשיר כזה שתופס את שתי הטוחנות האחרונות. א. זה ממש מציק ואפילו כואב. ב. בגלל שיש משהו שצמוד לחיך העליון, מאד קשה לי לאכול. זה כבר לא משעשע ולא תורם לדיאטה (שמתקדמת יפה מאד גם בלי שום קשר). כמה גבינה בכפית, פירה ומרק בןאדם יכול לאכול? וחוץ מזה, ליוותי היום את אבא שלי לבדיקה בזמנהוף, לא משהו רציני. אבל כל פעם שאני נתקלת ביחס המזלזל שלהם לזמן של אנשים...
התור היה היום בשעה 7.40 בבוקר, יצאנו משם אחרי 9.00.
יופי של בוקר עד כה

אתי@

New member
נועה- זה רק עניין של זמן והכל יסתדר

ואת תתרגלי. לשתי האחיות שלי היתה פלטה וטבעות וכל השאר (לא מתמצאת) ובהתחלה זה מציק וכואב, אבל אח"כ מתרגלים ואוכלים כרגיל
תחזיקי מעמד

תודה על העידוד

עירית- המכיר זה עד סוף הטיפול, ז"א לפחות שנה. אבל אם אתי, וגם הרופא ועוד אנשים, אומרים שמתרגלים, אז אולי זה נכון. פשוט כרגע זה נורא מציק וקשה לי לדמיין איך זה יהיה בעוד חודש...

daldan

New member
נועה מנסיוני האישי

מתרגלים... אני כל כך מבינה אותך ומאד מעריכה אותך על הצעד שעשית. בעקרון החיך מתרגל לעצמים החדשים בפה, אבל.... קחי בחשבון שבכל פעם שתבואי לאורטודנט (אצלי זה היה פעם בחודש), אז הוא מותח קצת קצת את החוט המקשר בין הטבעות (כדי להזיז אותם הרי זה מה שאנחנו רוצים לא), בכל אופן המתיחה היא ממש קטנה בכל פעם כך שזה לא טראומטי, אבל לפעמים ביומיים שאחרי יש עוד פעם קצת חתכים בחיך עד שהוא מתרגל. לפי מיטב זכרוני זה לא היה בכל פעם וזה לא היה נורא כל כך. עיקר הטראומה שיש לי מהתקופה הזו (כיתה י´) שכל פעם שחייכתי התביישתי בטבעות אבל גם זה עבר לי אחרי כמה זמן שכולם יקפצו לי, לא? (טוב בכל זאת הייתי בגיל ההתבגרות...)

למעלה