צהריים טובים לכולן.

באלי23

New member
צהריים טובים לכולן.

שוב תודה לאירנה על התשובות. והנה העדכון... כפי שהזכרתי אצלנו הק"פ הוא חד צדדי בשמאל בדרגה 6, היום שמנו גבס תשיעי ולדבריו של ד"ר בור יהיה לפחות עוד גבס אחד נוסף לפני הניתוח.כיוון שזה יותר מורכב וקשה ממה שהוא חשב- (ה"טיפיקל"). אני קצת מבואסת כי חשבתי שזה יהייה הגבס האחרון ואז נלך כבר לניתוח. כי הבובה שלי ממש סובלת לאחר כל גיבוס.אשמח לשמוע אם מישהי נתקלה בדרגה זהה.... יום טוב ! עינבל

אנגלה3

New member
צהריים טובים ענבל

קשה לי לענות לך לגבי הדרגה, כי איתנו אף פעם לא דיברו על דרגות של ק"פ, אבל בלי שום קשר רציתי רק לאחל לכם שתעברו את הניתוח בקלות, והחלמה מהירה אחרי. עד כמה שידוע לי אחרי ניתוח היא תצטרך להיות 3 שבועות רצוף עם גבס (לא עברנו ניתוח אז הידע שלי הוא מקריאה בפורום ומהסירטון ששלחה לך ג'סיקה בתשובתה בשרשור הקודם). קחי הכל בקלות ותחשבתי על זה שבשיא הקיץ כבר תהיו בע"ה עם הנעליים ויהיה לקטנטונת יותר קל. הצלחה ובריאות אנג'לה

היי....

גם אני לא יודעת מה פירוש הדרגות אבל יכולה להיות בטוחה ולומר לך שבגלל הגבסים הם נעשים נודניקים במיוחד בקיץ כשמגרד ולא נעים, תשדלו כמה שיותר לשמור עליה במקומות נעימים ולא נעים, ובאמת באמת, הכל עובר לי היה חורף עם הגבסים והילד היה שמן שחבל על הזמן, והנה עכשיו בן ארבע וחצי וכן עוד חי תרגישו טוב אורית

פרלמנים

New member
בוקר טוב ענבל../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif../images/Emo42.gif(חם...)

הי, לנו היה ק"פ בדרגה 5.5 ברגל שמאל, ובערך 5 ברגל ימין. דניאל נולד באוגוסט, שיא החום והגבסים היו סיוט, תמיד היינו במקום ממוזג ומאוורר. בגיל חודשיים ירדו הגבסים והתחלנו להנות (יחסית לגבסים, הנעליים הן תענוג!לא בציניות
) הגייבוסים אף פעם לא פשוטים , בעיקר בקיץ. את יכולה להתנחם, באמת באמת, שבקיץ תהיו עם נעליים ולא עם גבס! (תוכלו לעשות אמבטיות נורמליות... ולהיות בלי כיסוי חם ומגרד לרגליים) הקטנה תוכל להיות רק עם גרביים, נעליים וטיטול (ככה דניאל ישן בלילה) ...עוד טיפה סבלנות זה יגיע... יום מקסים, ג'סיקה

זהבה29

New member
../images/Emo42.gifשלןם באלי.

לגבי ההחזרים אנחנו בכללית, ולא הצלחנו יותר מדי. לגבי הגבסים מעיין נולדה במאי והיתה מגובסת כל הקיץ כולל המלחמה,ברחנו מהצפון והיינו נראים פליטים אמיתיים. זה באמת קשה:הגיבוס,הורדת הגבס,והגבס עצמו לא לקלח בקיץ, החם והכבדות גם הטיפול היום יומי יותר קשה:להלביש לחתל וכו לנו גם היה לחץ לגבי צבע האצבעות לבדוק שהגבס לא הונח חזק מדי. לאחר הניתוח יש שלושה שבועות גבס ואז עוברים לנעליים. עם שעת פינוק לעיסוי ואמבטיה,הכל יותר קל הרגליים יותר חופשיות ופחות חם. כדאי למצוא גרבי כותנה נעימות ואם אפשר ללא תפרים. איתכם ,מחכה שהניתוח יעבור בשלום ובהצלחה ותגיעו לשלב היותר קל. (מעודד לדעת שבאמת כל שלב יותר קל מהקודם) בנתיים כדאי להיות איתה במקומות קרירים(ממוזגים אם צריך), לקרר לה את הגוף עם מגבת לחה,עיסוי באצבעות הרגליים בעדינות. זהבה.

למעלה