צהריים טובים לכולנו

ZiV GiLbOa

New member
צהריים טובים לכולנו

וגם לאייקון החדש. היום נסכה כולנו להדליק נר שלישי של חנוכה בארץ הקודש
רבותי וגבירותיי זה מגיע!! נשארו עוד 5 ימים לערב הגדול מכולם!! המאנצ'יז נפתח!! מתרגשים? מחכים? לא לשכוח לבוא עם חברים!! ביום ראשון אני אעלה לפה את פלייר הפתיחה כדי שתזכו לראות!! כמו כן ביום ראשון אני אעלה את תמונות העיצוב מאתמול בערב. אז אתם לא מספרים!! איך אתם חוגגים את החג? מי הולך לפסטיגל? יום נעים וחג שמח!!

מחכה בכליון עיניים !!

בטח מחכה לפתיחה , לא עושים כלום בחג , חוץ ממחר , לא אהיה כאן מחר עד הערב....

אי אפשר לתאר במילים

את ההתרגשות. אני מקווה שהביטחון העצמי שלי לא סתם עלה, ויבואו הרבה אנשים וישמחו ויהיה להם כיף. (שבמהרה נוכל כבר להביא פלזמה*מוחעחע*) הלכתי היום למופע של "מיומנה" והיה פשוט מדהים.עוד שבועיים(זה יהיה כבר אחרי חנוכה) אני הולכת ל"נארניה". שבוע הבא הולך להיות כזה עמוס. אני צריכה לפרוק כעסים, במיוחד אחרי משהו קריטי שגילית על עצמי אתמול.(אספר אם מישהו מאוד מאוד יתעניין) בכל מקרה, בהצלחה לכולנו, חג שמח!

ZiV GiLbOa

New member
אני מאוד מאוד מתעניין

ומאוד רוצה לדעת!! את תמיד מוזמנת לספר לי הכל.11

אידה- אני הולכת לרצוח אותך! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

גמאני היום הייתי במיומנה! O: בהצגה של 4 בצהריים! O: ואת גם היית! O: ואנחנו לא נפגשנו!!!!!!!!11אחדאחד >< איך זה ייתכן?! הו! עולם אכזר! אבל היה כ"כ שווה ומגניב. בפעם הבאה שניפגש- אני הולכת לקפוץ עלייך ולהעביר איתך שעה של שיחה וחוויות מההופעה. היה מגניב, מצחיק, קורע, שופך... ו... ו... הם כ"כ מוכשרים! *__________* ~ריר~ זאת ההצגה של החיים.

יווו,

נכון שזה היה כל כך כל כך מגניבב?!!?!!11 אני מאהבת באנשים האלו. ואיך זה שלא נפגשנו? *פרצוף כועס ולא מסופק*

לזיו אורלי-

וכנראה כל השאר גם יכנסו לכאן, גילית שעליתי במשקל, והרבה, וזה אפילו לא נראה לעין! אז או שזה הסופגניות, או שאני חייבת להפסיק לאכול יותר מדי פחמימות.

dirty look

New member
זיו או מישו שקשור למאנצ'יז!!!

נכון במסיבת פתיחה? אז מאיפה יכנסו? מהשלת של המתנ"ס או מהאזור של הבריכה?

מה את משוגעת?

אממ.. כן. ^^ לא סתם, בטח שמהאזור של הבריכה, שכחת שכל רצוננו הוא לנתק את המאצ'יז מהמתנ"ס ככל האפשר?

dirty look

New member
ניסיתי להסביר את הדרך למישו ממעלה...

לא הצלחתי!! תעזרו לי להסביר!@

תגידי לו...

ללכת לכיוון אשכול הפיס, ולפני המדרגות למטה לפנות ימינה, שם הוא יראהאת השער ואת השביל למאנצ'יז ד"א, אפשר לשאול מי זה?

ZiV GiLbOa

New member
וחוץ מזה יהיה לחץ בכניסה ויראו מלא אנשים

אז זה יהיה ברור מאיפה הכניסה

dirty look

New member
חח אוקיי תודה לשניכם

אה ואידה לא בטוחה אם תכירי אבל זה אבישי מא'

למעלה