צהריים טובים לכל הבנות....

raistlin23

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חייב להגיד צהריים טובים גם לך!!!!!! חחחחחחחחחחחח

ששששששיייייייייייקקקקקקקקהההההה

תפסתי אותך פה על חם!!!!!!!!! זהו רשמת עוד הודעה ואני רוצה לראות אותך בורח מפה עוד פעם!!!!! זה מובן לך ????????????
LOVE ענת(שחגגה אתמול מומולדת
).

עוד פעם?? חחחחח../images/Emo8.gif תודההההההה!!!

רשמתי לך גם מקודם תודה על המזל"ט...............
אז מה המצב איתך?????? מה אתה מספר??? LOVE ענת(שחגגה אתמול מומולדת
).

raistlin23

New member
אופסססססססססס :)

על חם נתפסתי חחחחחחחחח משעמם לי גר גר גררררררררררררר weeeeeeeeeeeeeeeeeee מי יציל אותי מהשעמום מי מי מי ?

אני מוכנה להתנדב לניסוי../images/Emo8.gif

כמה תשלם לי על זה??????
חחחחחח מה המצב שייקה? איך עבר,עובר עליך היום הזה?<?????? יום אחרי המומולדת שלי........אחרי 4 ימי מסיבות ובילויים והיום הזה לא נגמר..יש לי עוד מומולדת היום......
(5 ימים רצופים.....) ואוו אני עוד יכולה לשבור שיאים
LOVE ענת(שחגגה אתמול מומולדת
).

raistlin23

New member
שיאים.......

חיחיחיחי אני כבר שברתי כמה בזמני אבל על דברים אחרים :) מהמ אני לא חושב שאני צריך לשלם לך על הניסוי !!!! מישהי כבר חייבת פה למישהו משהו :) מה אמרתי כרגע ???? :)

פשששששששששששששש

לא יישכח לי אה???????? אל תדאג אני לא שכחתי בעצמי את הפרס שאני חייבת לך........... אבל אין לפרס הגבלת זמן כך שיום יבוא..............ואת זה אני מבטיחה!
מה חוץ מזה? ספר משהו.................אני עכשיו משחקת פה שש בש....חחחחחח מעבירה את הזמן ויייייייייייי מה השעה............יש טלויזיה........אז אני אולי יחזור לפה יותר מאוחר..............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה תהיה פה נכון שייקה???????????????
המשך יום מקסים.....
LOVE ענת.

raistlin23

New member
אני פה עד 1

מהמ שש - בש??? יאללה בואי משחק - עזבי אותך מטלויזיה.

יופי שייקה............./images/Emo6.gif

מזה אמור להביע?????????????????????? לא משהו....................................... אז מה אתה עושה עכשיו????????????????? (אני רואה דוסון קריק......חחחחחחח
) LOVE ענת.

tankgirl21

New member
גם אני מוכנה להשתתף בניסוי...../images/Emo8.gif

רק עם שייייייייייי וענתי שלי אח אתם מריחים את זה......

OfeK23

New member
שלום שייקה וענתי

מה שלוכם היום?? אני מצטרף לניסוי......טוב?

raistlin23

New member
תלך עויין :)

חחחחחחחחחחח מה המצב אח שלי גיבור\דיכור\מסטול ???? אתה בא היום לאוכף ???? ואת טנקגירל ? ואת ענתי ? :)))) נעשה מפגש של שלושתנו - שלושת המוסקטרים מפורום חיפה באוכף !!!:)

raistlin23

New member
אני מת על הסידרה הזאת......

זאת הסדרה היחידה שאני רואה בטלויזיה :) אמא שלי מקליטה לי אז אל תגלי לי :))) וכמו שאני מכיר אותך את תכתבי עכשיו את כל מה שהיה היום :)

OfeK23

New member
אל תגיד לי שאתה רואה את זה??

סתאאאאאם מה שלום ג´ואי??

raistlin23

New member
אני אגיד מה שאני רוצהההההההההה

גרררררררררררר WEEEEEEEEEEEEEEEEE וגם MEEP MEEP

למעלה