צהריים טובים לכל החברות/ים...

maxima

New member
צהריים טובים לכל החברות/ים...../images/Emo39.gif

לאחרונה אין לי הרבה זמן ואני לא מעודכנת לכן ....אם היה יום הולדת או שמחה אחרת ברכות ממני ראיתי שדובר על פגישה ביום ששי יום ששי הוא בדרך כלל אצלי יום עמוס יכולה.......אם זה בערב אחרי 21:00 המשך יום נהדר לכולם

emmy5

New member
משהו ראה את לייציק?מתגעגים../images/Emo24.gif

לייציק,את חסרה לנו ...הכל בסדר? מוזמנים כולם לכוס קפה FIVE O'CLOCK כ

מנורה

New member
לייצ'יק כנראה מטיילת גם לי היא חסרה

אמי תודה על הקפה הינה הכיבוד

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

תודה לאממי על הקפה ולמנורה על העוגה היה טעים מאד... ולחיוך קטן לקראת הלילה מדוע אשה משפילה מבטה כאשר בחור אומר לה שהיא מוצאת חן בעיניו? --- כדי לוודא שזה נכון. ומדוע גבר מתכופף לאשה כשהוא מזמין אותה לרקוד? הוא מדבר ישר לענין... אשה אומרת לבעלה בבוקר יקירי אתה עובד יותר מדי קשה. כל הלילה , מתוך שינה קראת למזכירה שלך... אשה שואלת את בעלה"אני לא מוצאת את הספר -איך לחיות עד 120 שנה- שרפתי אותו,עונה בעלה כי אמא שלך רצתה לקרוא אותו... ב ר כ ו ת

emmy5

New member
סבאאורי עוד כוס קפה ...תביא

תביא עוד בדיחות קצרות וחמודות ...תודה לך , ערב טוב

סבאאורי

New member
../images/Emo92.gif

אחת (אני לא אגיד מאיפה,כי באיה תהרוג אותי...) ביקשה מהרופא גלולות שינה וכשהוא שאל למה, ענתה: כי בעלי משמיע קולות בזמן הסקס. הרופא:הרי זה נורמלי. האשה: בסדר, אבל זה מפריע לי לישון...

באיה

New member
חה ../images/Emo6.gif הבדיחה על חשבוני

יותר מצחיקה מהבדיחה עצמה סבא אורי. אבל אם זה מעלה לו חיוך קטן על פניך, אז זה כבר שווה. לייצ'יק, צר לי לשמוע על צרותיך. לצערינו הם נחלת הכלל וגם את מסתבר לא הצלחת לברוח מהם. גם לנו הגמלאים הורידו בלי בושה 2% מהפנסיה, ולא חשוב מאיזה סכום. מקוה שבקרוב תבריאי מהשפעת, ולא תכללי בין המפותרים. תרגישי טוב, ותרוממי את רוחך. תצאי מחר בצהריים קצת לשמש, ביום יהיה חמים בחוץ. בבית קור כלבים.

maxima

New member
לייציק מאחלת לך החלמה מהירה../images/Emo140.gif

וגם לנכדים רק בריאות ושימחה.

maxima

New member
חחחחחחחחח חרגת אותי ../images/Emo6.gif

זאת כמובן פולניה אל תרביצו לי גמני פולני

לייציק

New member
לא יכולה להיות אדישה כלפיכם ../images/Emo24.gif

כן, מטילת לי במיטה מצד לצד ... זה פשוט הטבע שלי, כאשר המצב גרוע, להסתגר בתוך עצמי ... גם לא כל כך אוהבת לקטר ולספר על דברים שגורמים להיות ב-down. אבל, שתדעו שאני חושבת עליכם כל הזמן ... וכשאני יכולה, אני גם מציצה קצת בפורום ... זה התחיל במחלתו של הנכד (זוכרים, כשהיה אצלי...?) אחר כך הנכד והנכדה הגדולים תפסו וירוס ובהמשך גם התאומים... אחד מהם עדיין חולה
בשבוע שעבר היתה לנו אסיפה של כל העובדים בחברה והמנכ"ל דיבר על המצב הכלכלי הקשה והשפל בענף והכין אותנו לכך שנצטרך לגלות הבנה ו"לתת שכם" וצפויים לנו פיטורין וגזרות אחרות ... בהמשך נתבשרנו (כ"א לחוד) שחלק מאתנו יצטרך לרדת ב-10% במשכורת ... או שיפוטר... בקיצור המצב על הפנים ... ואני עדיין לא יודעת מה יהיה ... בנוסף לכל זה חליתי גם אני בשפעת (לצערי, לא הספקתי לעשות זריקת חיסון), חיה על כדורים ...
ומשתדלת להיות אופטימית
גם את ההודעה הארוכה הזאת, אני כותבת בהמשכים, כבר חצי שעה ... בהזדמנות זאת אני מאחלת מזל טוב לאיימי ליום ההולדת של הנכדה, שהנכד ההמתגייס יעבור בקלות את השרות וששני הנכדים יחזרו הביתה בשלום
למנורה תודה על התמונות הנפלאות מהתערוכה - בתאילנד ...? אנסה לברר עם בני, אם ידוע לו על כך, אולי נקבל יותר פרטים ... לסבא אורי על הבדיחות, ובכלל לכולכם על הכל ... אתם בהחלט מהווים עבורי קרן אור שעושה לי טוב על הלב, אתם פשוט נהדרים וכיף להיות אתכם
בינתיים להתראות והמשיכו להינות ולהנות ... וקבלו משהו נחמד שבודאי תאהבו
לוקח קצת זמן עד שהכל עולה, אבל שווה ...

שרה16

New member
מאחלת לך רפואה שלמה ולכל המשפחה

מצב המשק כל כך קשה! בכל מקום רואים את אותות הפגיעה. מקווה שאצלך היא תהיה מינימלית ושתצליחי להתעלות על הבשורות של השכר ולראות את היפה שעוד נותר. הרבה בריאות

מנורה

New member
לייצ'יק רפואה שלמה תודה שעזרת כח

לצאת למחשב ולשתף אותנו. לצערי לכל אחד יש ימים של פעם למטה ופעם למעלה ואז ההתענינות של החברים המילים החמות והבדיחות המעלות חיוך על הפנים מחממים את הלב ונותנים את הכוח להמשיך. אוהבת את מה ששלחת ומצפה שתחזרי אלינו עם כוחות חדשים.

bimbo.

New member
לייצ'יק יקרה, לא סתם אומרים שהצרות

באות בשלשות
שפעת, הורדת שכר, שחיקת הפנסיה
אני מקווה שהימים הקשים האלה הם קרש קפיצה לימים טובים יותר החזיקי מעמד ואנחנו נחזיק לך אצבעות. בנתיים קבלי
ענק

מנורה

New member
לייצ'יק רפואה שלמה תודה שעזרת כח

לצאת למחשב ולשתף אותנו. לצערי לכל אחד יש ימים של פעם למטה ופעם למעלה ואז ההתענינות של החברים המילים החמות והבדיחות המעלות חיוך על הפנים מחממים את הלב ונותנים את הכוח להמשיך. אוהבת את מה ששלחת ומצפה שתחזרי אלינו עם כוחות חדשים.

סבאאורי

New member
לייציק - קיבלת אישור לעשות קונצים?

(באיה מי בכלל הזכיר פולנים???...) זה יצא כמו שאומרים על בלונדיניות שהן... אבל אני מכיר בלונדינית אחת שהבוס היה תמיד מכתיב לה, והיום היא מכתיבה לו... ועכשיו כמה תרופות ללייציק ושלא יזיקו חו"ח לאף אחד/ת ילד קטן שואל את אביו:" אבא חמורים מתחתנים "? האבא עונה:- " רק חמורים". זקן אחד חוזר מביטוח לאומי הביתה ומספר לאשתו על נפלאות השירות של הביטוח הלאומי."שכחתי את תעודת הזהות שלי בבית" מספר הזקן והפקידה אמרה שהיא לא יכולה לדעת אם אני מעל גיל 65,אז פתחתי את החולצה והראתי לה את השערות הלבנות על החזה והיא אישרה לי את קיצבת הזיקנה" חבל שלא פתחת את המכנסים אומרת הזקנה, יכול להיות שהיו מאשרים לך גם קיצבת נכות... הכומר פונה לאלמנה בזמן ניחום אבלים ושואל: מה היו מילותיו האחרונות של הנפטר? - עונה האלמנה: "אל תכווני אלי את האקדח"...

emmy5

New member
לייציק,קודם כל הרבה בריאות../images/Emo24.gif

הרבה בריאות לך ולכל המשפחה...הית חסרה לנו ...תודה שאת מספרת לנו את כל הצרות ..לא יודעת אם יכולים לעזור עם משהו אבל נתפלל להיות בריאים , אתם תעברו ,אין ברירה,כמו שיעלי אומרת "המצב קשה"לכולנו . גם המזג אויר מפריע קצת,עצוב וקר..תחזרי אלינו מהר ..לנו יהיה טוב וגם לך. תודה על האיחולים

לייציק

New member
../images/Emo51.gif לכולכם ../images/Emo24.gif

למרות הראש הכואב והעיניים השורפות, לוקחת כדור והולכת לישון
עם חיוך...
מקווה ללילה שקט ושיהיה טוב ...
מחר יהיה יום חדש ...

למעלה