לא יכולה להיות אדישה כלפיכם ../images/Emo24.gif
כן, מטילת לי במיטה מצד לצד ... זה פשוט הטבע שלי, כאשר המצב גרוע, להסתגר בתוך עצמי ... גם לא כל כך אוהבת לקטר ולספר על דברים שגורמים להיות ב-down. אבל, שתדעו שאני חושבת עליכם כל הזמן ... וכשאני יכולה, אני גם מציצה קצת בפורום ... זה התחיל במחלתו של הנכד (זוכרים, כשהיה אצלי...?) אחר כך הנכד והנכדה הגדולים תפסו וירוס ובהמשך גם התאומים... אחד מהם עדיין חולה
בשבוע שעבר היתה לנו אסיפה של כל העובדים בחברה והמנכ"ל דיבר על המצב הכלכלי הקשה והשפל בענף והכין אותנו לכך שנצטרך לגלות הבנה ו"לתת שכם" וצפויים לנו פיטורין וגזרות אחרות ... בהמשך נתבשרנו (כ"א לחוד) שחלק מאתנו יצטרך לרדת ב-10% במשכורת ... או שיפוטר... בקיצור המצב על הפנים ... ואני עדיין לא יודעת מה יהיה ... בנוסף לכל זה חליתי גם אני בשפעת (לצערי, לא הספקתי לעשות זריקת חיסון), חיה על כדורים ...
ומשתדלת להיות אופטימית
גם את ההודעה הארוכה הזאת, אני כותבת בהמשכים, כבר חצי שעה ... בהזדמנות זאת אני מאחלת מזל טוב לאיימי ליום ההולדת של הנכדה, שהנכד ההמתגייס יעבור בקלות את השרות וששני הנכדים יחזרו הביתה בשלום
למנורה תודה על התמונות הנפלאות מהתערוכה - בתאילנד ...? אנסה לברר עם בני, אם ידוע לו על כך, אולי נקבל יותר פרטים ... לסבא אורי על הבדיחות, ובכלל לכולכם על הכל ... אתם בהחלט מהווים עבורי קרן אור שעושה לי טוב על הלב, אתם פשוט נהדרים וכיף להיות אתכם
בינתיים להתראות והמשיכו להינות ולהנות ... וקבלו משהו נחמד שבודאי תאהבו
לוקח קצת זמן עד שהכל עולה, אבל שווה ...