צהריים טובים לכל חברי הפורום

TAL BAR ZOHAR

New member
צהריים טובים לכל חברי הפורום../images/Emo43.gif../images/Emo36.gif

אין לכם מושג כמה התגעגעתי לכולכם כאחד!! ובכן חברים חזרנו אתמול מטורקיה /קפריסין כלכך עייפים אך כלכך מרוצים !! אני הולך לשתף אתכם בחוויה עצומה ומלאה בזכרונות מהופעת הענק של דודי שרון באנליה ונאפה. דודי הגיע עם סט שהצליח להפוך את טורקיה לאיביזה!! השיא היה במסיבה המרכזית באנליה (טורקיה) שם חיכו לדודי למעלה מ-1000 קלאברים ממדינות שוכנות ששמעו על הגעתו ושילמו כרטיס כניסה בעל 55 E (יורו) המדדים הם כמעט 200 ש"ח בארצנו לחוות ולהרגיש את המאסטר מקרוב! חברים -הם פשוט דיקלמו את החומרים של דודי ,מדובר כאן בהיקף מוזיקלי וגאה לדי גי' ישראלי! ההתפתחות הייתה בעיצומה כשדודי ניגן את ג'ואל ושאגות ענק פקדו את המועדון !! אני שמלווה את דודי וג'ואל מתחילת הדרך ,דימעה ענקית חמקה ממני לאחר הצלחה מטורפת! אין לי מושג איך להעביר לכם את שקרה שם!! תמונות יהיו שוות אלף מילים-בקרוב!! חברים !! בוער בגיזרה של דודי שרון וג'ואל !! אני מצפה לראות את כולכם כאחד לסט המרכזי של הקיץ הזה בת"א במועדון ה-ריץ' ביום חמישי הקרוב ! דודי שרון וג'ואל בערב ערב שלא היה !! המשך שבוע מקסים לכולם! צירפתי לכם סירטון נוסף של דודי מהערב של ה-TLV מי שהיה שם לא יפספס את הערב שהולך להיות בריץ!! ג'ואל אין ביי דוואי ד'צ'קטא'ט אאוט !! פרטים נוספים והמשך לו"ז הופעות בקרוב!! אוהב טל בר-זוהר!

Omriza

New member
וואוו נשמע שהיה מדהים בטורקיה :) ברוכים השבים

רק תיקון חחח גם אני בדיוק חזרתי מקוס שביוון ככה שכבר הפכתי למומחה ליורו :D מי ששילם 55 יורו להיכנס למסיבה נפרד לשלום בעצם מ302 ש"ח ולא כמעט 200 כמו שאתה ציינת טל... אני לא קטנוני אבל זה מעצים את הגדולה של דודי :) פאקינג 300 שקל לסט זה פשוט מדהים!!

ציונעע

New member
אני לא ישכח תמסיבה הזאת!

פשוט מדהים כמה שהם מצליחים
ובכלל ההתקדמות של דודי? א-י-ן דברים כאלה.

TAL BAR ZOHAR

New member
עומרי אתה אכן צודק

בקושי הצלחתי להתיאפס על עצמי סופ"ש של הצלחה מסחררת עברה בנו משב של צמרמורות שאי אפשר להסביר ובעניין הכספי של ההימור מיורו לשקל ודולר מזמן כבר שכחתי לדייק הכל מבלבל והמחירים בשמיים אכן אתה צודק לפי חישוב של יורו כיום . הכל התבלבל אבל החשיבות היא ענקית של עצם העובדה שבאו בליינים ממדינות שוכנות ודיקלמו בענק מספר שירים זו הייתה אחת החוויות שכנראה נצטרך להיתמכר אליהם בלי סוף! ב-ר-ז-י-ל- בדרךךךך<<<

מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךך../images/Emo47.gif../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif

שיהיה בהצלחה בהמשך אוהב אותם מאוד

oshrikii3

New member
הייתי שם , ורואים אותי בקטנה ..חח:]

דודיייי אין עלייך בעולם ה=מלך.

למעלה