צהריים טובים לכם... עוד ראיון אתמול

פושיצית

New member
צהריים טובים לכם... עוד ראיון אתמול

הי דווקא טוב, אבל ברור לשני הצדדים שאני אובר קוואליפייד, והמראיינת (הבוסית המיועדת) הביעה חשש שאני אשתעמם... אמרתי לה שאני אהיה בסדר (זו חברה מדהימה, שרק להכניס את הרגל - כבר שווה להישתעמם קצת...) ושבבית יותר משעמם... נראה מה יהיה. תחזיקו אצבעות. מחר ראיון בחברת השמה חדשה...

elib1

New member
בהצלחה

היי - אולי את זוכרת אותי ( 140 ראיונות ) ,מקווה שיהיה לך בהצלחה אם את חושבת שאת אובר קווליפיד - אז תורידי חלק מעשי או לימודי מהקורות חיים. הרבה עושים את זה היום - אנשים בעלי תואר שני - הורידו את התואר השני וכ"ו

פושיצית

New member
זה רעיון - אבל טיפה בעייתי

קורות החיים שלי נמצאים בחברות השמה - והתפקידים שאני מחפשת כוללים גם תפקידים גדולים בדרגות ניהול שונות - שזה מה שעשיתי, אז אני חייבת שיופיע ברזומה. בערך חצי מהראיונות הם אכן לתפקידים כאלה. החצי השני הוא תפקידים בתוך המחלקות, ואז, בגלל שאני באה מרקע ניהולי - אני אובר קוואליפייד. אני לא יכולה לשגע את חברות ההשמה עם כמה סטים של קורות חיים, כל סט לתפקיד אחר... אבל בחיפושי עבודה עצמאיים, אני שולחת קו"ח עם הדגשים שונים, לפי ההתאמה. אני גם חושבת שתמיד עדיף לק3חת מישהו שיודע יותר, מאשר מישהו שיודע פחות, לא? מקסימום, יעשה העבודה יותר טוב ממה שהעיז המעסיק לקוות, לא? אבל מסתבר שחוששים מאד מאנשים עם ראש גדול ומוצלחים, כי הם יכולים להאפיל על האנשים הקטנים שנמצאים בתוך הארגון... נו, נראה כבר מה יהיה... רק סבלנות חסרה לי, וזה הדבר שאני הכי זקוקה לו.

למעלה