צהריים טובים לעולם!!

ZiV GiLbOa

New member
צהריים טובים לעולם!!

היום כולנו נזכה להדליק נר שני של חנוכה
היום יש לנו כינוס משפחתי ראשון מבין השניים. אז אני מאתמול ב8 בלילה חושב איך לעצב ואכן מצאתי עיצוב יפה!! איך אתם חוגגים את חג החנוכה? חג שמח לכולנו

אהלן ! מקווה שאתה מרגיש יותר טוב !

תראה לנו את העיצוב ? של מה העיצוב?? אנחנו הדלקנו אתמול נר ראשון של חנוכה בביה"ס והיה קטסטרופה !
אוף , כמה אני שמחה שזה נגמר בקרוב !!!!

ZiV GiLbOa

New member
אני כבר מרגיש הרבה יותר טוב.11

רוב תודות לך!! העיצוב מעוצב בסגנון זכוכית-שחור-זהב והוא כולל טיפטוף של בורדו ולבן. כמובן שאני אעלה תמונות לפה אבל רק מחר כי היום אני כבר מותש, היו פה 60 איש היה פה בלאגם של 120 ומחר אני קם לנקות 3 קומות!! אז שיהיה לילה מקסים!!

skaramoosh

New member
צפיתי בשידור של רן ארז בblogTV

אני לא יכולה להגיד שהוא אכזב אותי, כי לא ציפיתי להרבה מההתחלה. הוא האשים כל אחד בכל דבר- את משרד החינוך, את ההורים, את שרת החינוך, את שרת החינוך לשעבר, את בית המשפט העליון, את ראש הממשלה- רק לא את עצמו. הוא גם טען שמשרד החינוך משבית את התלמידים, ולא הוא. אני לא יודעת כבר מה להגיד.. והשאלות- נלקחו מהפורום שאלות מעטות, אחדות בלבד, ואלו היו שאלות שנבחרו כך שרן ארז לא יצטרך לענות על שאלות שמציגות אותו באור רע, ושבעצם אין לו תשובה עליהן. חופשת פסח ככל הנראה לא תהיה, החופש הגדול יקוצר, ל"ג בעומר כן יהיה. בגרויות החורף ככל הנראה לא יתקיימו- והחל מהשנה הבאה לא יהיו יותר בגרויות חורף. המורים יחזרו ללמד אחרי חנוכה בגלל צווי המניעה. מי עוד צפה? מה אתם חושבים?

לא ראיתי , על אף שדברו על זה גם בפורום

הורים... אין לי כוח ולא בא לי להכנס לתוך הבלגן הזה !
sorry

dirty look

New member
יאאא ראיתי את הDVD../images/Emo99.gif

זה כ"כ מושלם *__________________* הוא כזה חמוד X3333

dirty look

New member
הא? מי כתב את זה?../images/Emo4.gif

אתמול לא הייתי כל היום במחשב! מישו פרץ לי?
~אחרי כניסה לכרטיס אישי~ רעות חתיכת כלבה!!!! מה זה אמור להביע!?!?!?

אולי, היא לא פרצה לך ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

היא נראה לי פתחה עוד כינוי, אבל זה דומה לשלך. תעשי את האות O באנגלית (רק אות קטנה) עכשיו תעשי את האות ס' בעברית. זה דומה, נכון?

למעלה