צהריים טובים לפורום הנכבד,

יעלקר

Well-known member
מנהל
צהריים טובים לפורום הנכבד,

אני רק שאלה...... לא הבנתי בדיוק בבקשה. נא הסבירו שנית......... אני פותחת וקוראת על דברים שאני לא רואה בפורום.

האם הדברים שאני קוראת עליהם נשלחים לפייסבוק?

אני אישית מאוד אוהבת את הפורום ושואלת מדוע לא לפרסם כאן כפי שאני רואה שדבי שולחת

ועל זה כבר כתבתי מגיע לה כל הכבוד.

אני נעזרת בפורום להתעדכן לעבודה והכי חשוב כי פשוט כייף.

אז בבקשה..........

אהלן יעלקר

אני רק תשובה ואנסה להסביר שוב...
יש קישורים שמועלים ישירות לפורום וכולם יכולים לצפות בהם ולהעשיר את עצמם,
מצד שני, את אכן צודקת שבהודעות מסויימות יש כיתוב ותמונה שאינם מופיעים כאן!
ולא, הדברים הללו אינם נשלחים לפייסבוק ( אם טרם הספקת להתעדכן, הוחלט שלא לפעול בשלב זה דרך הפייס וכל הפעילות מתרחשת בפורום
ובמערכת המסרים שלו )
הקישורים הנ"ל ישלחו פעם\פעמיים בחודש לחברי\ות הפעילים שכתבו לפחות 3 הודעות בחודש,
ההודעות יכולות להיות מכל סוג שהוא, שאלות,תגובות להודעות שהעלו אחרים, תמונות של הבובות והעבודות שלך,קישורים שמצאת,חומר כתוב מעניין שיש לך בנושא בובות וכ'ו
מערכת הניהול מראה לי את מס' ההודעות שכל אחד כתב ומי שהמערכת תראה שכתב לפחות 3 הודעות באותו חודש ונכון לזמן שליחת המסרים
(כמובן שיותר הודעות תמיד יתקבלו בברכה) יקבל אותם באופן אוטומטי וללא כל צורך בבקשה מראש.
מקווה שעכשיו הדברים ברורים ומובנים יותר,
שמחים וגאים לשמוע ולדעת שהפורום עוזר לך להתעדכן לצורך עבודתך ועוד יותר משמח ומרגש לדעת שהכי חשוב, כי פשוט כייף לך!
לנו כייף גדול לשמוע זאת!!!
אז בבקשה המשיכי להיות איתנו ופעילה בפורום!!!
נראה לי ששני הצדדים יצאו מרוצים ומורווחים מכך.

יעלקר

Well-known member
מנהל
תודה . אתה לא יודע עד כמה באמת הפורום

עוזר לי במיוחד עכשיו שיש פרויקט יזמות בביה"ס ואני משתמשת בחומרים שדבי העלתה לפורום. פשוט מקסים ותודה רבה רבה שוב. אשתדל לצלם תוצאות של הילדים ולהעלות. רק שבנושא זה אני קצת עצלה.......
המשך ערב נעים ושקט

למעלה