צהריים טובים מבקשת עזרה

זיוי ..

New member
צהריים טובים מבקשת עזרה

היי אני נמצאת רוב זמני בצ`ט נשואים/ות למעלה משמונה חודשים ומרוצה מאוד אך לאחרונה מזה שלושה חודשים ישנו אדם שכל הזמן מציק לי וזה ממש פוגע בי אישית ונפשית כאחד זהו סיפור ארוך אך הנהלת תפוז מעורבת במיקרה שלי ההנהלה חסמו את האיש אך היא נכנס שוב ושוב בכינויים של ותיקים בחדר או כינויים שונים לאחרונה הגשתי תלונה במשטרה מלחץ החברים והמשפחה מכוון שאינני יכולה לסבול עוד הוא ממש מזיק לי לבריאות אני משתדלת לא להכנס הרבה לצ`ט בכדי לא להכנס לעצבים ולחץ נפשי ירוד אנא מכם עזרו לי האם ישנה דרך אחרת להתגבר על הבעיה לשנות שם גם ניסיתי וד``א זיוי הוא שמי האמיתי המשך יום טוב ונעים שלכם זיוי

זיוי ..

New member
ועוד דבר

גם פרישה מהצ`ט עשיתי ולמרבה המזל ישנם אנשים / חברים מאוד נחמדים וכל הזמן מגוננים עלי ומפרגנים מעודדים מאוד שאני אשאר בצ`ט זיוי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
זיוי יקרה

יש תופעות כאלה, נכון. זה מרגיז ומתסכל שאדם יכול להכנס ולנצל לרעה את האינטרנט כדי לפגוע בבני אדם אחרים. דעי לך שהוא עובר על החוק... ואם תרצי להגיש נגדו תלונה במשטרה, זה משהו שאת יכולה לעשות. בינתיים מקווה שתשמרי על עצמך.

זיוי ..

New member
היי לילה טוב לך סהר

תודה על התגובה הנעימה גם במשטרה הייתי והגשתי תלונה אך לא ידוע לי אם הם עושים דבר מה לילה טוב נעים ושקט זיוי

זיוי כן יש פתרון

תבקשי מתפוז אישור להכנס לצט דרך המירק, יש שם אופצית איגנור, כמו שבנו מירק על הצט של וואלה ,(בהתחלה חברת וואלה ניסתה להלחם בזה אבל נכנעה ) והמירק מסתובב בין החברים, כך ידוע לי שמסתובבת תוכנת מירק על הצט של תפוז, בעבר פעם מישהו הציע לי אותה , לי אישית אין אותה ואין לי מושג איפו האדם כי מזמן אני כבר לא מעורה בצטים. אז באופן חריג שתפוז יאפשרו לך גם להשתמש בה בלי להרגיש מאוימת...וסלאמת הגבר הזה לא קיים יותר, לא תראי מילה ממה שהוא כותב, ולא יהיה לך שום בעיה. מציעה לך לדבר עם תפוז על כך, כי התוכנה קיימת להלחם בה הרבה הם לא יכולים, ואם במקרה שלך הם באמת רוצים לעזור יש פתרון פשוט מאוד, אולי ידרשו ממך בכתב שלא תעבירי את התוכנה הלאה , ותבטלי את השימוש אחרי שההטרדה תיפסק. רחל-נשמה

זיוי ..

New member
לילה טוב לך רחל-נשמההההההההההה

תודה לך רחל אני כבר הלילה אדבר עם מישהו מקורב מאוד להנהלה ואספר לו על המירק תודה ולילה טוב אחזור אליך עם תשובה זיוי מנשואים / ות

למעלה