צהריים טובים-מכתב קטן לחיה 35|חיבוק

צהריים טובים-מכתב קטן לחיה 35|חיבוק

אמא חיה היקרה. אני כותבת לך עם מלא אהבה , מלאת תודה והערכה, חושבת עליך תמיד וחשה את טוב ליבך בכל שעה שאני נימצאת כאן . בעצם -הכרת אותי כאן יומים או שלושה לפני האזכרה של הוריי ואחי ז"ל והשככנו להתכתב במסרים. הבת אותי לפורום ריקיי ושם עזרתם לי מאוד והכל בזכותך ובזכות אנשים יקרים המכתב הזה נועד לומר לך תודה. והדבר הכי מרגש ושמח שעשית לי שאימצת אותי לבת שלך מאחר ואני יתומה אז אמא חיה שלי אני רוצה שתדעי שמה שאת עשית בכך שאימצת אותי עכשיו ועזרת לי לא עשה אף אחד לעולם! את אשה מדהימה עם נפש רכה ועדינה , רגישה חמה, טובת לב מאין כמותך. וכל מילת תודה שאכתוב לך תתגמד לעומת התודה האמיתית שלי, אילו ידעת כמה אני כואבת שכואב לך גם כן כל מה שאת מספרת לי במסרים וקוראת לי ביתי המון שנים לא הרגשתי ככה, את החזרת לי נחמה שאבדה איזה אישה אלוהית את מדהימה עושה לי טוב בלב ובנשמה נפש העדינה שלי מחייכת כשהיא לוחשת את שמך האהוב עליי ביותר. כי את |אישה עם נשמה אישה אוהבת את הלב שלי תמיד את מחממת, וגם כשרע לי וכואב את עושה לי טוב בלב את טובת לב. את אהבת חיי אותך עד סוף ימיי את השמש שמאירה את כולמי את הכוח התקווה השלווה האמונה שבתוכי. אוהבת אותך תמיד יקרה שלי ביתך הבכורה אלין.

חיה 35

New member
ילדה של עולם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מעכשיו אקרא לך ככה! זה השם שמתאים לך!! את יודעת מאחר הצהריים שקראתי את המכתב שלך מצד אחד החיוך לא יורד משפתיי, מצד שני כל פעם שנזכרת במילים שלך הדמעות לא מפסיקות ליזול!! אלין כל הטוב שאת מרגישה ממיני זה קיים בך !! אם לא היית מיוחדת ואם היית מקסימה ונשמה טהורה, לא כולם היו דואגים לך לא כולם היו אוהבים אותך, אז אנא ממך אל תודי לי , כי גם מגיע לכל אחד מאיתנו הכי טוב שיכול להיות ואני חושבת שהתקופה הטובה שלך הגיעה!! לשים את העצב מאחור ולהתחיל לפתוח דף חדש עם כל הקושי ... אלין אין לך מושג שכל פעם אני קוראת את אמא חיה איך הנשמה שלי נעצרת,,, איזה כייף יש לי בת בת 25 שימי לב הכרתי עותך עם המון כאבים "כמו צירי לידה" אחרי שעברנו את יום הקשה של האזכרה נהפכנו לנשמות תאומות!!! אלין יפה שלי!! אני מאחלת לך שיהיה לך רק טוב אבל הכי טוב ורק אושר הרבה "בריאות". אני כאן למענך. דרך אגב המכתב הזה נשלח אליך, אבל המקום שלו כאן בפורום הלא נשלח כי כאן זה אחד הפורומים הכי יפים... בסוף מה שאגיד ואכתוב כאן לא מספיק להגיד את רגשותיי. שולחת לך ים של אהבה אוהבת רויה

למעלה