צהריים טובים! משחקים לבת 4

יעל כץ

New member
משחקים לבת 4

ספרייט שלום, אני מניחה שמדובר בבת 4 שנים, נכון? אם כן - האם את מתכוונת למשחקי קופסה בלבד, או בכלל צעצועים ומשחקים? וגם - אם יש משהו שיש לכם והיא אוהבת - אנא כתבי לי, זה יכול לעזור בהתאמה.

ספרייט 7

New member
שבוע טוב! ותודה על הנכונות..

אכן מדובר בבת 4 שנים. אז כך, לאו דווקא משחקי קופסא, אני פתוחה להצעות.. היא אוהבת כלים בובות עגלה, קליקס, הרבה משחקים שיש בהם חלקים קטנים כמו לגו קטן, פליימוביל, ספרים, מה היית מציעה לקנות לבת גיל זה יש לה יומולדת, והרבה בני משפחה שואלים מה אנחנו רוצים?! אז אשמח להצעות.. בתודה רבה מראש!! את עושה עבודה נפלאה..

יעל כץ

New member
מתנות לבת 4

שלום לך, תראי, אם היא אוהבת פליימוביל - אז יומולדת זו בהחלט הזדמנות להעשיר את האוסף במוצרים הכל כך איכותיים אך יקרים האלה. המשחק בפליימוביל יכול להימשך עוד כמה שנים טובות, ולכן ההשקעה כאן נראית כבהחלט כדאית. אגב, יש חנויות שבהן הפליימוביל נמכר באופן קבוע כ- 'מוצר שני ב- 50%', אז כדאי לנצל את זה. עוד אפשרויות: * ערכות יצירה - הכנת יצירות מגבס, תכשיטים, חפצים שונים..מגוון אדיר של ערכות יצירה בגדלים שונים וברמות מחירים שונות ומגוונות. גם מזוודות של טושים וצבעים יכולים לשמח בת 4. * פאזלים * משחקי קופסה חברתיים כמו: לוטי קרוטי (רבנסבורגר)! סולמות וחבלים, קו-קו טאקי, רביעיות, פיקולינו * כל מה שקשור לעולם הדמיון. למשל: - עולם הבית - קופה רושמת, עגלת סופר, טוסטר, מיקרו וכו'. - עולם הבובות - בית בובות, לול, מיטה לבובה וכו'. * ערכות בניה שונות כמו: סטיקס, פסיפס צבעוני מבמבוק (האפה), סברס, פרמידה (יבואן: דורון לילד)

ספרייט 7

New member
וואוו.. תודה רבה רבה איזה יופי..

הרבה רעיונות.. יישר כח! המשיכי לעשות עבודה כה מבורכת! תבורכי..

למעלה