צהריים טובים - "סרטן" - המילה המפחי

cara nia

New member
צהריים טובים - "סרטן" - המילה המפחי

המפחידה.... גילו לבן זוגי בכליה. אנחנו שוקלים אופציה של טיפול הומופאטי לפני טיפולים קונבנציונאליים או בשילוב. אבל אנחנו חסרי ידע לחלוטין בתחום. מה עלינו לדעת? היכן לקבל אינפורמציה? מה לחפש? האם למישהו/הי יש כאן ניסיון? הומופאטיים מומלצים? אחוזי הצלחה? סליחה על עומס השאלות. אנחנו עדיין מנסים להתגבר על ההלם ואני רוצה לדעת שניסינו הכל ושיכולנו למעט ולהקטין את הטיפולים הקונבנציונאליים במידת האפשר. תודה!

בלי קשר להומאופטיה קלאסית

שאני מאמין בה בכל לב ישנו אתר של התחדשות - על פי השיטה של אן ויגמור, וממשיכתה בישראל - ד"ר פנינה בר סלע, שמתעסקים הרבה בעניין של סרטן בכל מקרה - מי יתן ותדעו רק אושר והחלמה מהירה ובטוחה לבעלך ולכולם שבוע טוב וחודש טוב

גלי ר

New member
שלום לך קארה

ברוכה הבאה הנה, הפורום הזה עזר לי הרבה ומקווה שגם לך יעזור ויספק תמיכה. אני רוצה להמליץ לך על ספר מצויין בשם "ריפוי ספונטני" כפי שתראי בכרטיס האישי שלי יש לי הרבה רקע בנושא, הספר הזה ממש עזר לי בחשיבה על דרכי פעולה. יש שם פרק קצר, תשעה עמודים על "הסרטן כמקרה מיוחד" תתחילו מהפרק ההוא. אחת ההמלצות בפרק היא שמירה על תזונה - שמפורטת בכל הספר. ספר שאני כל הזמן קוראת שוב ושוב. אני נעזרת גם בהומאופטיה, וממליצה בחום. יש כאן בפורום הרבה מידע בנושא התמודדות עם סרטן. תכנסי למעלה בדף ל"חיפוש מתקדם" ותכתבי את המילה "סרטן" במשבצת של "נושא". אני מאחלת לכם הרבה בריאות והרבה כוחות להתמודדות גלי

גלי ר

New member
שלחתי לך מסר אישי

שלחתי לך מסר אישי עם המלצות ומספרי טלפון. גלי

למעלה