צהריים טובים פורום יקר-איפה כולם?

קיסרית01

New member
הרגשתי ממש בודדה בפורום../images/Emo178.gifוקראתי לך../images/Emo124.gif

כנראה שאין לאף אחד שאלות או שכולם יצאו לחופש מוקדם........
יש לך איזה שיר מעודד בשבילי למחר ?
לא בא לי ללכת לעבודה. נמאס לי ממנה. אני מחכה כבר לשלב הבא

שיר:

עדיין לא מנוקד....בשלב המכבש כזכור.... מקלעת השמש פקיעת מקלעת השמש בעיתה אודה מליבי ואברך את החמה שבתוכי אשר התירה מקלעת גלמי פרפרים למעוף אביבי כעת. 23/3/09 * בחודשים מרץ אפריל התקיימה תערוכה שנקראה תערוכת ברכת החמה זה היה לכבוד מועד ברכת החמה שחל אחת ל17 שנה..והשנה נפל על המועד המקורי של מה שהמסורת היהודית מייחסת לבריאת העולם..שהוא ערב פסח כאמור..הצגתי קולג' בגודל מטר על שבעים..שקראתי לו ברכת החמה....

שקראתי לו מקלעת השמש..ומכאן הקשר

לשיר..והקשר לתקשור..הוא שזה מתבצע בין העין השלישית מקלעת השמש צקרת הגרון...וכמובן שכל הצקרות האחרות צריכות להיות פתוחות מחסימות...ומעורבות גם בחגיגה.... טוב אם אין קמח אין תורה (הרגלתי אותם לבישול הטעים שלי...ובעלי לא מוותר..) אבל תשמעי קיסרית את מוושכת אותי בלשוני לקשקש שטויות...OK...צאו!

privacy blocked

New member
חחחחח מצחיקה ../images/Emo6.gif

תגידי מה יהיה עם המבחנים שלי את יודעת??? חחחחחחחחחחחחחחחחח מהילדים המעצבנים של הפורום
עשיתם גם לי מצברוח לדבר שטויות...

איזה ילדים מעצבנים?

פרטיות חסומה יקרה, את כבר בסוף שלהם..יש אחד קשה שמדאיג אותך, את תעברי....

קיסרית01

New member
הלו....../images/Emo124.gifזה מקסים מה את רוצה? ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אני בטוחה שגם החום משפיע
מה יותר טוב..... כמוני פותרת תשבצי הגיון וסודוקו
רק כדי שהמח שלי לא יהפוך לג'לי.
לאונרדו.... עוד כמה זמן אני אשאר במקום העבודה הזה? אני לא יכולה להחזיק עד דצמבר
שאז המקום נסגר ומצד שני אני לא רוצה להתפטר מעצמי....
מה לעשות ? כל יום זה סבל
מזל שיש לי את השירים לך

קיסרית01

New member
../images/Emo192.gif מחפשת את עצמי לדעת../images/Emo199.gif

האמת שאני רוצה קצת חופש ואח"כ מה שאני הכי אוהבת זה לטפל בתינוקות..... משפחתון קטן קטן ואח"כ לגדול וצאת החוצה.\ אשמח לתקשור בנושא. אשמח גם לצאת קודם לדצמבר..... אני ממש סובלת כבר. קשה לי מאוד. נדמה לי שכתבתי לך במסר פעם את כל הפרטים.

הקושי שאני רואה עם משפחתון....

זה אירגון מקום ואז לצאת לדרך.... אם את יכולה תתחילי מספטמבר עם שלושה..שניים קטנים בחלל הבית זה יהיה אחללה

קיסרית01

New member
תודה אהובתי...../images/Emo140.gif ספטמבר לא ריאלי

א. אני עדיין עובדת..... ב. רוצה לנצל פעם ראשונה בחיי דמי אבטלה אחרי 9 שנים באותו מקום עבודה וגם לבנות את עצמי אישית ולנוח אחרי המרתון של הולדת הילדים (להזכירך 3 ילדים ב-3 וחצי שנים.....) מה יש מגיע לי לא ג. תינוקות תמיד יש לא רק בספטמבר...... אני מרגישה שיש לי היזדמנות לחופש שלא תהייה לי שוב..... רק שאני לא רוצה/יכולה להתפטר ולא רוצה/יכולה לחכות עד דצמבר ופה המוקש

ח....אז תאמת סתם בא לך אוזן קשבת....

בואי ל"הקומונה של כולנו" ואני אגיד אותך לבונבון ולמיוחדת....והן יכניסו אותך....רוצה????בשביל סתם להוציא קיטור לא צריך לערב תקשור...ח....

קיסרית01

New member
אהה... פה את טועה ו ב ג ד ו ל ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

צחוק צחוק אבל לא מצחיק בכלל יש הבדל בין מה שאני רוצה לבין מה שאני יכולה. התקשור הוא לגבי: א. מה הכי מתאים לי לעשות? ב. מתי המועד הכי טוב בשבילי? (ספטמבר לא ריאלי) ג. האם לעזוב ביוזמתי בכל זאת ולקחת סיכון.... האם יש מצב שבתקשור יקרה מקרה ואני יתפוטר קודם או בקרוב... האם דברים יקרו ממש בקרוב. כמה שאני נישמעת קלילה ונינוחה מאוד חשוב לי מה התחזית לחודשים הקרובים? הם קריטיים עבורי לאונרדו אני יודעת שאני יכולה לגרום לדברים לקרות אבל אני תלוייה באחרים ואחרים תלויים בי החופש שאני צריכה הוא לבנות את עצמי ולשנות פאזה אני אדם שנותן והמון ואני צריכה קצת להתמלא

שלום אני חזרתי....היינו בכרמים ובצרנו ענבים

לבשתי בגדים לבנים, והבטתי בירח המלא מעל הכרם במזכרת בתיה וחשבתי על הפסוק שחורה אני ונאווה שזפתני השמש....משהו כזה...בין הכורמים...(יש שם סיפור עם כרם) (ואני לא שחורה כ"כ..ח..
) א. מה הכי מתאים לי לעשות? >>>>מתאים לך תחום של הכוונה וייעוץ/ הדרכת משפחות / טיפול בילדים / שילוב אמנויות והבעה לצורך ריפוי... ב. מתי המועד הכי טוב בשבילי? (ספטמבר לא ריאלי) >>>>תחכי לדצמבר.....לא רואה שהבוס יוותר עלייך לפני תנסי להתעקש על הזמנים יותר ולדרוש תגמול על עבודה שלוקחת הביתה..או שתפסיקי כבר לקחת איתך את העבודה הביתה! ג. האם לעזוב ביוזמתי בכל זאת ולקחת סיכון.... האם יש מצב שבתקשור יקרה מקרה ואני יתפוטר קודם או בקרוב... האם דברים יקרו ממש בקרוב. >>>>לא לעזוב לפני הזמן אנחנו רק שלושה חודשים לפני הסוף...ותעשי טבלת יאוש כמו לפני השחרור מהצבא...את תהני מהתקופה שאחרי ומגיעים לך ימי חופש לדעתי..יש חוק שאוסר על צבירה תדרשי אותם ותהני מהחופש הגדול תסעו לאן שהו...לפני שהחופש יגמר....

למעלה