צהריים טובים - שאלה

Zמבוש

New member
לא נתקלתי בזאת

אך גם לפי הסירטון שצרפת כתוב שם כי זה ניסיוני הבועות לפי דעתי מיצגות כאילו וויג'טים עם הפעלות שונות כמו תיקיות , האם כן ?

האמת ? בעולם שבו כולם מעתיקים מכולם ..

דבר כזה לאנדרואיד יהיה מאד נחמד .. כל מה שזה עושה זה ניהול של מסך הנעילה . היום כשהמסך נעול ומגיע SMS , מייל וכ"ו , צריך לפתוח את המסך ולגשת לתוכנת המייל / SMS . ב BUBBLES כשמתקבל SMS לדוגמה , מופיע בלון של SMS , גוררים אותו למקום המתאים (בלון אחר עם מפתח ) והעסק משחרר את המסך ומעביר מייד לממשק ההודעות .

Zמבוש

New member
נשמע חמוד

האם נוקיה שיחררו את זה ? כי בסירטון זה מופיע כניסיוני משום מה

עדיין ב BETALABS

לא עבר ל OVI . מותקן אצלי על ה C7 כבר כמה חודשים ועובד נפלא . פשוט WIDGET נחמד שעושה חיים נוחים .

Zמבוש

New member
אתה צודק בהחלט

כאשר יעבור ל OVI כנראה גם יפותח עבור האנדרואיד

ת ו מ ס1

New member
יש את זה מזמן

אני לא מבין על מה המהומה. מזמן יש מסך נעילה Unlock Screen ב SGS שמאשר לעשות בדיוק את זה. הוא נקרא Puzzle. הוא מוגבל רק ל SMS ו לדוא"ל אבל בינינו זה מספיק :) תומס

למה מהומה ?

ואם משנים את האפליקציות המובנות של המכשיר ? מתקינים אפליקציות נוחות יותר ויעילות יותר למייל SMS ? מה אז קורה ל PUZZLE ? אז זהו .. לא ממש .

ת ו מ ס1

New member
ובנוקיה ?

זה עובד עם כל תוכנה ותוכנה ? אם כך ה lock screen הזה כבד למדי, לא ?

לגבי הנוקייה .. סיפור מורכב

לא ממש שיחקתי עם אפליקציות שונות למייל ול SMS .. האפליקציות המובנות שלו טובות מאד . אפליקציית המייל נותנת הרבה יותר מאפליקציית המייל המובנית של ה SGS , כנ"ל לגבי ה SMS , שאפשר להוסיף עליו כל מיני תוספות ..ואפליקציית ה BUBBLES לא מכבידה על המכשיר . לגבי ה WIDGETLOCKER LOCKSCREEN , שעליה המליץ ronengeles , נחכה לחוו"ד שלו ונראה

ת ו מ ס1

New member
בדקת כבר

את תוכנת הדוא"ל החדשה של SGS ? האמת היא טובה מאוד, לא יודעת איך היא יחסית לנוקיה אבל היא מצויינת. מדובר על זאת שבמקור שמו על ה SGS 2 כמובן.

ת ו מ ס1

New member
ממש לא

היא חלק מהרום של סמסונג גאלקסי S II, פשוט החברה הורידו והתאימה אותה לשימוש במכשיר שלנו. צריך לדעת איך להכניס אותה לרום שלך.

ת ו מ ס1

New member
לא עבדתי איתה הרבה

אבל כאשר מעבירים אותה ב landscape היא מאוד דומה לאפליקציה של TAB. החבר שלי מאוד מרוצה ממנה.

ronengeles

New member
אז אחרי כמה ימים של שימוש....

בדקתי עוד 2 אפליקציות נוספות SCREEN SUITE ו LOCKBOT. שתיהן לא נותנות יותר מידי, סה"כ מחליפות את הסגנון של מסך הנעילה, בלי שום אופציות מתקדמות. WIDGETLOCKER LOCKSCREEN לעומת זאת מאפשר לעשות הרבה שינויים במסך נעילה. כמו שכתבתי קודם, ניתן להוסיף וודג'טים, אפליקציות וסליידרים שמפעילים כל מיני תוכנות (למשל להגיע ישירות לחייגן או ל SMS). סה"כ האפליקציה עושה מה שהיא מבטיחה ובהחלט משפרת את מסך הנעילה. הבעיה היחידה שלי איתה, משהו שעדיין לא הצלחתי לפתור (אבל דווקא קיים באפליקציות האחרות) זה שאם היא לא מבוטלת, מסך הנעילה יפעל תמיד. הכוונה היא שגם בזמן שימוש ב ווייז למשל, המסך עדיין ינעל. באפליקציות האחרות, היתה אופציה לבחור באיזה אפליקציות מסך הנעילה לא יופעל אוטומטית, אבל למען האמת, אין ממש סיבה להוריד אותם (לפחות לדעתי)

voguemaster

New member
כשמגיע SMS או מייל או שיש שיחה שלא נענתה

אז מסך הנעילה הופך לפאזל שאם משלימים אותו מגיעים ישר לאפליקציה שבה היה האירוע כך שאין לי מושג על מה לעזאזל אתם מדברים. הדבר הזה קיים ועובד מעולה ב-SGS.

למעלה