ציפי ב החמודה
New member
צהריים טובים
אדזה, משום מה יש לי הרגשה שלא הבנת את ההסבר שלי לגבי פתיחת שרשור
חדש ולכן לא כתבת היום כלום, אני מוכנה להסביר לך ולכל אחד אחר שוב,
אבל לא עכשיו, אני בלחץ של זמן, יום רביעי הוא בדרך כלל יום הבישולים
והטיגונים, לא כל שבוע, אבל השבוע זה יצא וזה גוזל ממני המון זמן וגם
כוחות, לא פשוט בשבילי לעמוד כמה שעות במטבח, אבל אני עושה את זה
באהבה, בנוסף גם לעזור לאורי ברחצה, אבל ברוך השם מחר כבר יגיע
המטפל שיצא לחופשה ארוכה והכל יסתדר.
אז כרגיל, אספר לכם מה בישלתי,מה טיגנתי ומה עוד עשיתי במטבח,
אז קודם כל בסיר אחד (הפעם בסיר רגיל ולא בסיר דוד),את הצלי הקבוע
שלי שעשוי משוקיים של עוף, קורקבנים וריאות, הפעם לא הוספתי
בשר בקר, החלטתי להמנע מזה, אתמול קניתי במחסני השוק אנטרקוט
דק דק, (היה לי לזה קופון מישראכארט), אז טבלתי את זה בביצה עם
תבלינים וטיגנתי טיגון מהיר, בינתיים הפשרתי שתי אריזות של בשר
טחון (250מ גר' כל אחת),מעורב, שאני טוחנת בעצמי, מחלקת למנות
ומקפיאה, הוספתי לזה את שארית הביצה עם התבלינים מהאנטריקוט,
הוספתי עוד ביצים ותבלינים ובאותו השמן טיגנתי קציצות, בעוד 2 דקות
יצלצל השעון עצר שלי, שכוון ל-70 דקות אוציא מהסיר את השוקיים
ואשאיר לעוד שעתיים את הקורקבנים והריאות,בין כל זה, גם הכנתי
סלט כרוב סגול מכרוב שריסקתי במעבד המזון, חילקתי ל 3 שקיות
והקפאתי, אז הפשרתי את זה, הוספתי מלח, סטיביה ומיונז, דליקטז
זהו השעון צלצל וגם אורי רוצה לאכול.
ביי

אדזה, משום מה יש לי הרגשה שלא הבנת את ההסבר שלי לגבי פתיחת שרשור
חדש ולכן לא כתבת היום כלום, אני מוכנה להסביר לך ולכל אחד אחר שוב,
אבל לא עכשיו, אני בלחץ של זמן, יום רביעי הוא בדרך כלל יום הבישולים
והטיגונים, לא כל שבוע, אבל השבוע זה יצא וזה גוזל ממני המון זמן וגם
כוחות, לא פשוט בשבילי לעמוד כמה שעות במטבח, אבל אני עושה את זה
באהבה, בנוסף גם לעזור לאורי ברחצה, אבל ברוך השם מחר כבר יגיע
המטפל שיצא לחופשה ארוכה והכל יסתדר.
אז כרגיל, אספר לכם מה בישלתי,מה טיגנתי ומה עוד עשיתי במטבח,
אז קודם כל בסיר אחד (הפעם בסיר רגיל ולא בסיר דוד),את הצלי הקבוע
שלי שעשוי משוקיים של עוף, קורקבנים וריאות, הפעם לא הוספתי
בשר בקר, החלטתי להמנע מזה, אתמול קניתי במחסני השוק אנטרקוט
דק דק, (היה לי לזה קופון מישראכארט), אז טבלתי את זה בביצה עם
תבלינים וטיגנתי טיגון מהיר, בינתיים הפשרתי שתי אריזות של בשר
טחון (250מ גר' כל אחת),מעורב, שאני טוחנת בעצמי, מחלקת למנות
ומקפיאה, הוספתי לזה את שארית הביצה עם התבלינים מהאנטריקוט,
הוספתי עוד ביצים ותבלינים ובאותו השמן טיגנתי קציצות, בעוד 2 דקות
יצלצל השעון עצר שלי, שכוון ל-70 דקות אוציא מהסיר את השוקיים
ואשאיר לעוד שעתיים את הקורקבנים והריאות,בין כל זה, גם הכנתי
סלט כרוב סגול מכרוב שריסקתי במעבד המזון, חילקתי ל 3 שקיות
והקפאתי, אז הפשרתי את זה, הוספתי מלח, סטיביה ומיונז, דליקטז
זהו השעון צלצל וגם אורי רוצה לאכול.
ביי