ציפי ב החמודה
New member
צהריים טובים
הדסה, שתהיי לי בריאה, את השתרשרת אל המסיונרית שמידי פעם נכנסת לפורום שלנו ומבלבלת את המוח, אני זוכרת שלפני כמה שנים, ביקשתי מרופאת המשפחה הפניה לראומטולוג בקשר לפיברואמיאלגיה והיא אמרה לי" "נגיד שיש לך את המחלה הזאת, אין לזה תרופה וחבל שסתם תבזבזי אנרגיה על זה,תלמדי לחיות עם זה",
אני קיבלתי את הצעתה ואפילו כדור נגד כאבים, אני לוקחת פעם ביובל, יש לי
במוח התנגדות חריפה לכדורים נגד כאבים, אני מידי פעם עושה טיפולי פיזיותרפיה
במקומות שהכי כואבים לי ולא נותנת לזה לנהל לי את החיים, יש לי גם אוסטפורוזיס (בריחת סידן) ואני לא מטפלת בזה, כי כל טיפול שניסיתי,
עשה לי רע, לכל אחד יש את סף הכאב שלו וכנראה ששלך יותר נמוך משלי,
אם תקראי מה שכתבתי אתמול בקשר לתאונה שעברתי, אני שיקמתי את עצמי,
ללא עזרת תרופות נגד כאבים והיו לי כאבים, אני גם שאלתי אותך איזה תוסף נתן לך הניאורולוג, כי אורי קיבל מניאורולוג טריכרדיה, זה לא עושה שום פעולה
ואני מתכוונת בעיצה עם רופאת המשפחה להפסיק לו את זה, לפעמים רופאים,
לא יודעים מה לעשות איתנו, אז הם דוחפים לנו כל מיני תרופות שלא רק שלא עוזרות, הן אפילו מזיקות.
שיהיה סוף שבוע נעים וטעים.

הדסה, שתהיי לי בריאה, את השתרשרת אל המסיונרית שמידי פעם נכנסת לפורום שלנו ומבלבלת את המוח, אני זוכרת שלפני כמה שנים, ביקשתי מרופאת המשפחה הפניה לראומטולוג בקשר לפיברואמיאלגיה והיא אמרה לי" "נגיד שיש לך את המחלה הזאת, אין לזה תרופה וחבל שסתם תבזבזי אנרגיה על זה,תלמדי לחיות עם זה",
אני קיבלתי את הצעתה ואפילו כדור נגד כאבים, אני לוקחת פעם ביובל, יש לי
במוח התנגדות חריפה לכדורים נגד כאבים, אני מידי פעם עושה טיפולי פיזיותרפיה
במקומות שהכי כואבים לי ולא נותנת לזה לנהל לי את החיים, יש לי גם אוסטפורוזיס (בריחת סידן) ואני לא מטפלת בזה, כי כל טיפול שניסיתי,
עשה לי רע, לכל אחד יש את סף הכאב שלו וכנראה ששלך יותר נמוך משלי,
אם תקראי מה שכתבתי אתמול בקשר לתאונה שעברתי, אני שיקמתי את עצמי,
ללא עזרת תרופות נגד כאבים והיו לי כאבים, אני גם שאלתי אותך איזה תוסף נתן לך הניאורולוג, כי אורי קיבל מניאורולוג טריכרדיה, זה לא עושה שום פעולה
ואני מתכוונת בעיצה עם רופאת המשפחה להפסיק לו את זה, לפעמים רופאים,
לא יודעים מה לעשות איתנו, אז הם דוחפים לנו כל מיני תרופות שלא רק שלא עוזרות, הן אפילו מזיקות.
שיהיה סוף שבוע נעים וטעים.