צהריים טובים

Mrs McDreamy

New member
צהריים טובים../images/Emo101.gif../images/Emo184.gif../images/Emo24.gif

אוף אוף אוף
אני חולה
כ"כ קיוויתי שהחורף הזה אני אשאר בריאה..והיה נראה שזה באמת הולך לקרות..ופתאום היום! אררררר
טוב אז כשאני חולה אין לי כח לכלום, אין לי כח לזוז ובטח לא לצאת מהבית.. אז לכן לא עשיתי שומדבר היום, רק ישבתי בבית וראיתי טלויזיה
אבל שלשום היה יום כיפי
נסעתי עם חברה לים ולקחנו איתנו את הכלבלב המקסים שלי טוטו
היה ממש ממש כיף..
צילמנו כמה תמונות, אז אני אעלה כמה לפה
המשך יום נעיייים

Mrs McDreamy

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

ואחרונה, אני וטושטושון

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifצהריים רעים רעים רעים!

נתחיל מזה,שיש לי מורה גרועה ומגעילה למת' (היא לא יודעת ללמד,והיא גם בן אדם רע). אתמול היא עשתה לנו בוחן שהיה הכי לא פיירי בעולם. היום אני מגלה,שהיא שמה לי מבחן במת'.. על היום הולדת שלי!!!!
אם היא תגרום לי לבכות ביום הולדת שלי זה הסוף שלה!
אחרי זה קיבלנו את הדו"חות ניסוי בביולודיה. המורה לא אמרה שאסור לכתוב על הדפי עבודה שהיה צריך לצרף,אז היא פשוט הורידה לי אוטומטית 20 נק'. והיא באמת לא אמרה את זה. והחלט משבוע הבא,אני עומדת ללמוד בימי שישי. שבוע הבא את המע' של יום ראשון,אחרי זה של יום שני וכך הלאה. זה יימשך ככה עד פסח,וגם עוד 9 שבועות אחרי פסח. ואז,מתי בדיוק אני לא אלמד בשישי?! בשבוע האחרון?!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהוספה:

בדקתי עכשיו. יהיה לי שבוע אחד לפני סיום הלימודים (10 ביולי) שבו אני לא אלמד בשישי. פשוט נפלא.

Mrs McDreamy

New member
אוי..באמת צהריים רעים../images/Emo4.gif

היה לי מורה למתמטיקה בכיתה ט' שהוא היה בערך כמו מה שתיארת, בנאדם ממש ממש רע מבחינת אופי, וגם מבחינת לימוד הוא לא היה משהו בכלל! שנאתי אותו כ"כ..והוא גם הוריד לי את כל המוטיבציה ללמוד.. ומתמטיקה זה אחד המקצועות האהובים אליי, אז זה היה מבאס. אל תתייחסי אליה יותר מידי, ואם את לא מבינה את הדרך בה היא מלמדת אז אולי תגשי למורה פרטית?? זה ממש עוזר
מי היא שתגרום לך לבכות?! אל תתני לזה לקרות!
תלמדי למבחן טוב טוב ותשקיעי את כל המאמצים, ואם לא ילך כ"כ טוב אז קחי את זה בקלות, אל תקלקלי לך את היום הולדת
בנוגע למערכת..מבאס
אבל זה היה די צפוי שיקרה משהו בסגנון, בגלל השביתה המעצבנת הזאת.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifיש לי מורה פרטי.

אבל היא פשוט זונה. כאילו,אתמול בדקנו את השיעורים והיינו בתרגיל 9. ואז סיימנו לבדוק אותו,ולפני שהיא עברה לתרגיל 10,תלמידה אחרת (שהיא ממש ממש שונאת) אמרה לה "רגע מירי,לא הבנתי משהו" אז היא ענתה לה "זה בקשר לתרגיל 9? אני סיימתי איתו,אני לא מסבירה אותו יותר. תשאלי את החברות שלך בהפסקה" או שהיא לימדה אותנו משהו חדש ביום שלישי,ומישהי לא ידעה איך לעשות אותו בתרגיל בגיאומטריה אז היא אמרה לה "זה חמור מאוד שאת לא יודעת" אז כאילו-אולי תסבירי שוב?!

אם את צריכה עזרה במתמטיקה תגידי..

יותר להבין ממישהו שמבוגר ממך ושהחומר עוד יושב לו בראש
בהצלחה![בהכל]

happy apple

New member
וואי הכלב שלך מדהים וגם את ../images/Emo23.gif

טוב טוב מסתבר ששבוע הבא אני עומדת להיכשל במתמטיקה בעע נמאס לי מזה
אהה לחברה הכי טובה שלי יש יומלדת בראשון לראשון(חח נכון מגניב) אני צריכה לאסוף כסף מכולם לבלונים ומתנה משותפת ולקנות לה בלחוד מתנה משלי ולסיים עבודה בספרות ולהיבחן עליה ולהגיש עבודה בביולוגיה אעהה איזה לחץ ! טוב לפחות היום אני הולכת עם חברות נישב איפשהו קצת וואי לא יצאתי כבר הרבה זמן
... ונועה תרגישי טוב!

Mrs McDreamy

New member
תודה על המחמאות../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

מתמטיקה זה לא הצד החזק שלך?
כמה יח' את לומדת? אפשר לעזור במשהו?
גם לי יש חברה שיש לה יומולדת ב1.1
באמת תאריך מגניב .. וואי הזכרת לי שתמיד בגמנסיה כל יום היה בנאדם אחר שהסתובב עם בלונים ומתנות.. יש כ"כ הרבה תלמדים בבי"ס הזה שפשוט כל יום היה יומולדת ותמיד רואים מישהו עם זר בלונים ענקי כזה..את יודעת על מה אני מדברת, מן הסתם
אני גם צריכה לקנות מתנה לחברה שלי, יש לה יומולדת יום שבת ואני לא סגורה על מתנה.. את יודעת מה את הולכת לקנות לה? טנקס
מקווה שיעבור מהר

למעלה