צהריים טובים..

צהריים טובים..../images/Emo13.gif

אני אורית, ממגדל העמק {זה נמצא בצפון,ליד עפולה},היום כלא שש יופיעו אצלנו בבית הספר.. אז אני אנסה להשיג מצלמה ולצלם לכם כמה תמונות,ואם יהיו תמונות אני אעלה אותן לפה..

אז החוויות שלי מההופעה..

ההופעה הייתה קצרה, כ50 דקות. היו אחלה,באמת..
הם השמעיו לנו שני שירים חדשים שכנראה יצאו באלבום הבא/או שמשו בסגנון אמרו לנו שם. הם זרקו שלוש דיסקים, אבל אני כהרגלי לא תפסתי.. ובסוף ניסיתי להשיג את חתימה+הקדשה לפורום, אבל האבטחה לא הסכימה
אבל נגעתי בכתף של חבר הלהקה עם הראסטות{סליחה על הבורות,אין לי שמץ איך קוראים לו ולהם} סה''כ, ממש נהנתי..
ואולי אני אקנה את הדיסק לשם שינוי ולא אוריד מהאינטרנט.

chen010189

New member
זה היה ביתיייייייייייי

לפני כמה זמן שמעתי את הגרסה של... שכחתי כבר איך קוראים לו אבל רציני הגרסה של כלא 6 והילה הררי יותר יפה, טוב שהם עשו חידוש

chen010189

New member
זה עמית חחחח סיקס...

וברור שלא להוריד! אני אף פעם לא מורידה שירים של להקות שאני אוהבת. אבל אני אוכל לקנות את הדיסק רק חודש הבא
איזה כיף לך אבל הופעה 50 דק'? מוזר... ואשכרה שמו עליהם אבטחה? שהייתי בהופעה של שייגעצ בסיטי הול נגיד, ליד היציאה של בר כזה, אז הם נחים קצת בחדר אמנים ואז יוצאים לשבת לשתות בו משהו ואז אפשר לבקש חתימה וכו'. תמיד אחרי הופעה הייתי מדברת איתם ומצטלמת איתם... פעם ראשונה אני שומעת שיש אבטחה ללהקה בישראל, מסתבר המצב פה השתדרג

y a n i v 17

New member
ושל זמרים שאת אוהבת?

ואם עדיין לא קנית ת'אלבום...זאת אומרת שעדיין לא שמעת אותו..=\

כן, הייתה אבטחה, כי ההופעה הייתה על

במה בחוץ, וחוץ מגדרות היו גם מאבטחים עם אפודים צהובים..
וההופעה הייתה קצרה כי לבית ספר לא היה תקציב כ''כ..
וגם הם לא ירדו מהבמה,וכשסיימו את ההופעה הרכב היה ממש על יד הבמה אז המאבטחים הכניסו אותם ישר לרכב.. והם השפריצו עלינו מים מהבקבוק שלהם וזרקו אותו אחר כך על הרחבה..חח אבל לא הספקתי לתפוס לאן הם זרקו.

chen010189

New member
אה זה היה בבית ספר, עכשיו ברור

אבל הופעות בבית ספר שוות אני הייתי באה בכיף, אבל לא ידעתי איפה זה בדיוק בתוך מגדל העמק כנ"ל לגבי אור עקיבא וגם מחיר כרטיס ושעה...

זה היה בבית ספר אורט רוגוזין

יכל תלשאול אותי אתמול הייתי מנחה אותך להגיע.. ותמונות?ניסיתי שלצלם אבל מה? האנשים היו כאלה חוליגנים,שפחדתי שעוד ישברו לי א המצלמה..
אבל בטוח מישהו צילם,אני אשאל ואז אני אעלה לכאן..

chen010189

New member
אפשר לעשות פוגו בהיפ הופ../images/Emo6.gif?

אוקיי את זה הייתי רוצה לראות או שהם סתם עלו עלייך... וכן, ככה היה לי ברוק עצמאות ולא יכלתי לצלם אבל בהופעות אני תמיד שורה ראשונה כי אני דופקת טיל לתוןך המועדון איך שהשומרים פותחים ת'דלתות ואז אני יכולה להוציא את המצלמה... גם אם נגיד חברה שלי לא באה(שהיינו הולכים להופעות של שייגעצ) הייתי מתקשרת אליה ושמה את הפלאפון על הבמה וככה היא הייתה שומעת שיר או שניים... ואחרי ההופעה היינו רצים אליהם ומתקשרים לחברים שידברו איתם. הכי נח זה שורה ראשונה:p

kombinaizer

New member
אפשר גם אפשר ../images/Emo6.gif

חחחח אמממ בנגמר מבפנים אמסטפ הקפיצו אותי לאללה :)

chen010189

New member
מצטערת..יש לי טראומה מפוגואים..

אחרי פעם עם אשפוז בבית חולים ועוד פעם עם דם מהרגליים ועוד פעם עם חוסר חמצן אני לא סובלת את זה.. עוד סיבה שאני נדחפת על ההתחלה לשורה ראשונה.. למרות שפעם גם מזה יצאתי חרא הייתי שורה ראשונה איפה שיש גדר והיה פוגו וחתכתי את הברך והיד אבל ניחא..

למעלה