צהריים טובים

KEEK

Member
ראיתי. תודה.

איזה ילד האיתן הזה זה לא היה בכוונה והוא עשה לה את אותו הדבר לפני מס' ימים תינוק..

ciclamina

New member
נכון נכון, מסכימה איתך.

מכאן שמתאימה לו ההגדרה "שיח סעודי". עכשיו אורטל סובלת ו/או משחקת אותה סובלת. לטווח רחוק זה אולי יקרב ביניהם. יכול להיות שלאחרת הוא היה מגיב אחרת. אולי יש בו כעס פנימי עצום על זה שהיא לא נופלת שדודה לרגליו.

KEEK

Member
אבל תיאבון עדיין יש

משחק אותה סובל את טוחן קציצות

KEEK

Member
גם את זה יש.. תכף האחות הרחמניה - דניאל

תקבל אסמס לבוא לטפל בו.

tapuzo

New member
אסור לאבד את הבחורה הכי יפה בבית.. רופא דחוף

להזעיק את כל המיון אם צריך. חרם על אורטל. העזה לפגום בטעות בכליל השלמות

Lichy7

New member
../images/Emo46.gif איתן פשוט דוחה אותי ../images/Emo46.gif

מפהק לבחורות בפנים ללא הרף, מתעלם מבחורות אחרות, לא מכבד, לא ג׳נטלמן בעליל.. הרחיק את אורטל ממנו עכשיו כאילו והוא מדבר לאיזה גבר גבר, ועל מה בדיוק? הכירו בינינו לפני איזה 6 שנים והוא היה נראה כובש לרגע. היום כשראיתי יותר מי הוא, אני יכולה לומר שהוא מעורר בי סלידה קשה. אין לי מושג איזו בחורה תוכל להסתדר עם טיפוס כזה

קשקשה9

New member
לפי כמות האהבה שהוא אוהב את עצמו אין מקום

לאף אחת עוד לא ראיתי מישהו שנלחץ כלכך מקרח בעיניים-יש לו אובססיה לגוף שלו כנראה

Lichy7

New member
לכן לדעתי היא ישאר רווק עוד שנים רבות

הוא לא יטדע איך להתנהג עם נשים, כל כך מלא באהבה עצמית שלא מסוגל לאהוב שום אדם אחר מלבדו.. פשוט טיפוס. ואני עוד ניסיתי קצת לחבב את הצנונית הזו
ישר חזרתי למציאות

KEEK

Member
בגלל זה הוא רווק בגיל 34

למרות המראה הנאה, ההישגים המרשימים, השם הידוע, והכסף. ההתנהלות שלו עכשיו ממש ילדותית בעיני. בסדר אז אורטל העיפה עליו קמח לעין, הוא עשה לה בדיוק אותו דבר לפני שבוע. למה לו מותר? כי במקרה שלו זה כואב יותר? היא כולה אוכלת את עצמה הצטערה מאה פעמים והוא משחק בברוגז. לרגע חשבתי שזה מתוך סבל אמיתי ובאמת כואב לו עד שראיתי אותו מבקש מאורן מנה כפולה של קציצות ועוף.

elvis18

New member
חחחחחחחחחחח

אם זה היה רק דייטים זה לא היה קורה ...אבל באיזשהוא מקום ,הם כבר חיים יחד כמעט חודש ,ולכן אם הוא מפהק להם בפנים לאחר חודש מגורים יחד זה בסדר (יחסית) כי הוא כבר מתייחס אליהן לא כמו בדייט אלא כמו אחיות לבית או משו כזה ...בכל אופן הוא יכול להמנע מדברים אלו ..

למעלה