צהריים טובים

צהריים טובים ../images/Emo178.gif

החופש בעיצומו, הילדות בבית משגעות לי את המוח, לפעמים רבות ולפעמים משחקות. אחותי עדיין מחפשת עבודה באזור (גם היא לודאית) ואני משמרטפת על הבייבי שלה. מחזיקה אצבעות שתמצא עבודה כי ברגע שהיא תצא לעבוד גם לי תהיה עבודה, לטפל בקטנה. יום טוב לכולכם.

zivsb

New member
שלום בריבוע לאמא בריבוע

נאחל לאחותך בהצלחה! אין מקום טוב יותר לחפש עבודה מאזור לוד ואנחנו כאן לגלוש השמש זורחת הרוח נושבת הגלים שוצפים ואין כיף מזה

ת'אמת הדבר שהכי חסר לי בלוד

זה חוף הים עם הגלים המתנפצים עליו. כמי שהיתה גרה 4 שנים בתל אביב, במרחק 5 דקות הליכה מחוף דולפינריום, אני מתגעגעת
למים, לגלים, לחול שנדבק וגם... קצת ... למטקות ולכלבים על החוף. לתופים בשישי אחה"צ ולדייגים על השובר גלים בשעת שקיעה.

יש לי כמה סוגים

צבעוני בצבע ורוד, מיוחד לתינוקות, הגנה לאורך זמן כולל בתוך המים בתרסיס ובמשחה עם או בלי קרם לחות.
אני מוגנת מהשמש אבל מה
לא כל כך. יש לי 3 מאווררים בבית ואף לא מזגן אחד. מאוורר אחד בסלון, אחד בחדר שינה של הילדות ואחד בחדר שינה הורים.

zivsb

New member
קרם מיוחד דוחה פוליטרוקים יש לך../images/Emo35.gif

zivsb

New member
כי בשעה זו מתקיימת ישיבת מועצת העיר

למרות הפגרה בחודשים יולי אוגוסט בלוד יש ישיבת מועצה אכן כאילו "מנהל תקין"

ומה על סדר היום בישיבה?

תחנת רכבת בגני אביב? עוד פארקים לגני יער/אביב? תיקון גינות המשחקים ברחבי העיר?

zivsb

New member
אמא בריבוע זה החום?

מה את הוזה? תחנת רכבת לגני אביב? גינות? אכיפת חוקי הבניה? מה קרה החום כל כך משפיע למה יש בחירות? אנחנו הנחנו אבני פינה בכל פינה אפשרית אין יותר מקום הנחנו אבן פינה לפארק בגני אביב הנחנו אבן פינה לפינות שעשועים ומשחקים נגמרו לנו השלטים בתכנון שלט רב תכליתי לשימוש חוזר בכל הנחת אבן פינה יוצאת מישלחת לחו"ל ליבא אבני פינה

למעלה