צהריים טובים

yaeli4

New member
צהריים טובים ../images/Emo179.gif

שמתי את האייקון עם המטקה והפינג-פונג כי זה נראה לי כמו עוף בגריל עם כתם שחור. איזה אייקון מצחיק. מתאים לארוחת צהריים. שקט פה קצת היום.... אז יש לי חדשות בשבילכם. קודם כל, אני ורגיעון מתחילים ללכת לייעוץ לגבי האור שלנו ביום ב' בבוקר. זו הודעה חשובה מאוד כי לקח לי הרבה זמן להגיע לאיש המקצוע הנכון ואני מאוד מקווה שתימצא העזרה הדרושה לטפל במרדנות, בקשיים ובתסכולים שקשורים בהרבה דברים וגם במשפחתינו המורכבת וביחסיה עם אביה הביולוגי. ביום ב' אני אלך לבד לפגישה. בהמשך יצטרף רגיעון ואם יהיה אפשר גם אור. אבל אם היא תסרב, נקבל אנחנו את הייעוץ ונטפל בבית בהתאם להנחיות. החזיקו לנו אצבעות, זוהי אחת המשימות החשובות ביותר שלי בשנה הזו, כי לבת שלי קשה נורא והיא מקשה עלינו את היומיום באופן שקשה לתאר. זהו. מקווים לעתיד שליו יותר בהקשר שלה. יאללה, לכו לאכול צהריים. אה, ולא לגלות לאף אחד על החשיפה הזו שלי פה... ובטח שלא לה-עצמה...

*יערית

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif |ובהצלחה|

אוהי ..לגבי 21 האצבעות הכרתי אדם שיש לו אצבע נוספת ברגל ימין, הוא יכול להחזיק 21 ..
יעל....באמת צעד חשוב עבורכם

עלמה 3

New member
אוהי התכוון לרגל - האמצעית ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

מסכנה הרגל האמצעית, לאבד אצבע ביד או ברגל זה לא כל כך נורא ... אבל את הרגל האמצעית..... אוהי, מה אתה תורם אותה כל כך מהר , מספיק 20 , את הבונוס תשאיר לך.. ו-........ גם לרולן.

oehhe

New member
לא מתכוון לאבד אותה

אפילו ציפורן היא לא תצמיח oehhe רק מחזיק עבור יעלי, בתה והטיפול

בונוסית

New member
נראה לי שאכשו זה רק אני ואת יעלי

אולי את מזמינה אותי לאכול? האמת אני הולכת אכשו להכין מאפינס ופנקיק - אנחנו נוסעים לים
כול הכבוד! אני תמיד בעד עזרה מיקצועית! וזה מראה שאתם מתיחסים לבעיה ולא מתעלמים. ומכאן צומח רק טוב! מחזיקה אצבעות ושולחת נשיקות

rolan

New member
גמאני כאן ../images/Emo3.gif

ויעלי כל הכבוד!!! קודמכול על הדרך החדשה - ללכת ליועץ שנית על החשיפה...
ולא נגלה, בטח לא נגלה... קבלי
ממני

yaeli4

New member
אוהי, יש לך עוד אצבע רזרבית??

וואו. ככה לעולם לא תלך לאיבוד לרולן. היא תמיד תזהה אותך בתוך העדר... ותודה בכל אופן לך, לרולן ולבונוסית, על העידוד.

../images/Emo124.gifהיי גם ממני../images/Emo127.gifלבונוסית וליעל

ומשהו שלמדתי כשמופיע אירוע מהי ההתחלה ואיך אפשר להגיע לסוף טוב מציאת פתרונות א ח לקיחת עובדות ר א הכרה במציאות י ---------------------------- המתנה -תקוה ק ו האשמות ר ב מחשבה אוטומטית ן כן לקרוא מלמעטה ויפה הרך להביט באירוע ולרוץ לפתרון מקוה שכך כולנו נפעל מתוך הכרה בבעיה ונפלת לקראת מציאת הפתרונות ולא נשב ונרחם על עצמנו ונשאל למה דווקא לי ונשאר עם תחושת הקורבן טוב לשמוע על אסיפת הכוחות שמלווים בכאב להאמין ביכולתנו למען אושרנו אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

עלמה 3

New member
יעלי, נפלא ונהדר ../images/Emo24.gif

עוד יותר נפלא שרגיעון מסכים גם הוא ללכת ולטפל יחד איתך... במקביל שולחת לך מסר.

יעלי יקרה

מכאן הדרך אל האור..... איך אני שמחה , יופי יופי סוף סוף קצת שקט לנשמה של אור ושלכם.. בהצלחה

למעלה