צהריים טובים

צהריים טובים../images/Emo24.gif

לא תאמינו מה שקרה לי הבוקר. עד עכשיו עוד לא נרגעתי. כהרגלי בבוקר ניגשתי להדליק את המחשב ולהתחבר לאינט´ ומה אני מגלה
קו הטלפון מנותק
בגלל כל כמויות האלכוהול שזרמו כאן אתמול, שכחתי לשלם את חשבון הטלפון. מה אני הגיד לכם הרגשתי כמו ציפור שקצצו לה את הכנפיים והכניסו אותה לתוך כלוב
אז בנות, לעבודה, מהר להרגיע אותי. ובהזדמנות זו אני רוצה להגיד שהחגיגה שהיתה כאן אתמול, נתנה לי הרבה אנרגיות טובות לעוד הרבה, הרבה זמן
תודה לכן בנות (וגם לעציון, אפילו שהוא לא השתתף ונראה די בהלם בהתחלה מכל העניין) ושיהיו לנו עוד הרבה ימים כאלה של צחוק ועוד צחוק

אני מנסה, לא הולך לי....

איזה באסה!!!!!!!!! עד שאני יגיעה לאטמוספירה אתן בטח כבר תגיעו ל

אורא

New member
ממוש זה עונש מאלוהים שלא

באת לעזור לי לנקות
והשארת אותי עם כמויות
ובית מטונף שחייבים לנקות אבל אני כמו גדולה עמדתי על הרגליים ניקיתי וצחקתי צחקתי וניקיתי... אבל עכשיו הכל נקי מבריק, השתיה נשפכת גם היום בפורום ואת איתנו וזה הכי חשוב

זה בסדר ממוש, הוא עדיין בהלם ממה

שהלך (ועדיין הולך) כאן. לא נורא! זה יעבור לו ! ו... אמן, אמן ואמן

הגנובה

New member
נחשי מה../images/Emo35.gif

קמתי בבוקר, נכנסתי לפורום ושלחתי את ברכת הבוקר טוב הראשונה.... ו-א-ז
נפלו עיני על חשבון הטלפון... שאללי ואללי.... כבר מזמן עבר תאריך התשלום
בדיוק מהפחד שלא ינתקו לי את הטלפון התקשרתי מהר ל-199... ביקשתי לשלם את החשבון במהרה - הבחורה לא הבינה מה אני כל כך לחוצה... ואמרה: "או.. אני רואה שאת מועמדת לניתוק"... לניתוקסמרו שערות אוזני
(סתתתתתאאאאאאםםםםםם... אין לי באמת שערות באזניים...) מהר לשלם
עכשיו אני רגוע וטובת לב... האינטרנט מחובר כהלכה... הפורום פורה ושמח... והכל טוב בעולם
אבל מה.... מאז ועד עכשיו... לא היה לי זמן להכנס לפורום.... אז עכשיו אני משלימה
התגעגעתם אלי

ממוש ../images/Emo70.gif לא לדאוג ../images/Emo70.gif

שמרתי לך קיאנו ריבס אחד
סיגלינקה לקחה דדלי מור, תהרגי אותי אם אני יודעת למה
או שזה היה סטיבן סיגל?

כפרות, עם ללכת איתכן

לחדר במלון (שזה מופע בפני עצמו) אז למה לא לקחת קצת מכל מוזר. דדלי מור הגמד עם הפלטפורמה (רגע אם אני לא טועה הוא ז"ל לא מזמן לא?) עומרי שרון בשביל הפוזה (והשקית אוכל) וסיטבן סיגל אחחחחחחחחח בשביל הנישנושים ב לושלושים.

אוי, בנות מה הייתי בלעדיכן../images/Emo35.gif

קיאנו ריבס הולך, אפילו רץ..... אבל מה עם ריצ´רד גיר
גברים עם שיער לבן, עושים לי את זה.....

ממושק´ה על ריצרד עם כל החתיכות

שבו ובא לטרוף אותו היינו מוותרות, אנחנו לא צריכות תמונה בחדר! הוא "נושך כריות" ממזמן ואנחנו לא בדיוק יכולות לעשות בו שימוש. אפרופו שיער לבן, אני מתתתתתתתתתתתתתתתה על שיער לבן אצל גבר (אוףףףףףףף לבעלי יש רק אחד)

נו וודאי ואז אנחנו מוציאות להם את

השאר , נכון? SORRY לא במקרה שלי. אני באתי בלי כלום והיום הפסים מכסים על כל הלבן, הוא לעומת שבא נשאר עם אחד.! לא פשע מאורגן? וחוץ מיזה אני עדיין מחכה להסבר (גבר?)

יקרות שלי...

אני קוראת הכל שוב, ויש לי רק שאלה אחת.......
סיגליהיא, אולי את יכולה, או מישהי/ו להסביר לי מה זאת אומרת "נושך כריות"
כלומר, מה זה "נושך כריות"

למעלה