צהריים טובים

salt of earth

New member
צהריים טובים ../images/Emo39.gif

אני חולה
וזה מה זה בעיתוי לא טוב אז לכן אני פחות משתתפת בפורום, פשוט חייבת לנוח ולישון טוב טוב כדי שיהיה לי כוח לעשות את המטלות שפרד, שו האי סורית סהורה בסבת אל ג'סיל חחחח ביתג'נן
חוץ מזה, איך עבר עליכם השבוע הזה
התרוצצתם
נחתם
למדתם
ביליתם טוב

צהריים טובים ../images/Emo140.gif

סלאמתיק מלח!! זה אף פעם לא הזמן לחלות! אז תרגישי טוב. השבוע שלי כרגיל, פגישות, עבודה, תכנונים ללוח זמנים ואי עמידה בהם כמובן
בילויים - לא היו (אלא אם כן חדר כושר נחשב לבילוי
), לימודים - אתם יודעים כבר, נחת - יותר טוב מקודם, התרוצצות - כמובןןןן. בסך הכל היה שבוע טוב - נושקור אללה
גיליתי שאני ממשיכה ללמד באוניברסיטה ובעוד מכללה
הולך להיות עמוס מאוד, אבל זה בסדר לא הייתי מבקשת ליותר טוב מזה! העיקר שנהנים.. מה איתכם??
מלח אני מתכנת ללכת מחר לכנסייה שלנו לעיד אסליב, מה את אומרת?? תבקרי אותנו??
אגב המיסה של עיד אסליב בכנסיה היוונית קתולית מאוד מיוחדת, מברכים את המים (כמו בעיד לע'טאס), ביקרסו ליכניסה ומחלקים רימונים
מה את אומרת??

ד ר א ל

New member
איחולי בריאות מלח :)

מלח - יש לי הרהורים שפשוט מה שאני כותב פה, לא מדבר אל האנשים. אבל זה הפורום הכי קרוב שמצאתי שמדבר אלי. השבוע התחלתי ללמוד פעמיים בשבוע - השלמת 12 שנות לימוד בבית ספר למבוגרים. נחמד למדי, אבל אני מקווה שהמורות לא נעלבו ממני, כי פתרתי תשבצים בכיתה. החומר הנלמד קל למדי, והתשבצים לא מפריעים לי לקלוט הכל וגם להעיר כל הזמן דברים רלוונטים (למעשה יותר מדי, גם למורות וגם לתלמידים נקעה נפשם ממני :) חחחחח אני צריך ללמוד שלא כולם אוהבים כל הזמן בדיחות וצחוקים.. שבוע טוב לכולם.

דראל, אני שמחה שהפורום מדבר אליך ואני שמחה

שאתה כותב פה, אם יש לפעמים חילוקי דעות זה לא אומר שמה שאתה כותב כאן לא מדבר אלינו. אני אישית מעריכה את הכתיבה שלך, אומנם לפעמים לא מסכימה איתך (במיוחד עם ההכללות שאתה נוטה לעשות
) אבל זאת לא סיבה לא לכתוב, חוץ מזה צריך קצת ACTION מדי פעם
כל הכבוד לך שאתה משלים את הלימודים
שיהיה בהצלחה. ואם כבר אז תעלמלק שוויית ערבי יעני תלמד קצת ערבית

ד ר א ל

New member
תודה לייט

קצת הגזמת.. זאת תעודת גמר.. ואפילו אנגלית לא נחוצה בשביל התעודה. אבל אשמח לשיעורי ערבית. יום אחד, שיהיה לי זמן פנוי וכסף פנוי למטרה זו. או שאמצא לי מישהו נחמד שיודע לללמד ברצינות והוא יצטרך גנן, או מישהו שילמד אותו מחשבים. (בגינון אני טוב. במחשבים מיומן, אבל לא מומחה). לגבי הדיעות השונות, לפי דעתי זה נפלא שיש לנו דיעות שונות בחסד אלהים. כל אחד כפי שברא אותו האל, להישמע לאמת הפנימית, לפי דעתי, זה להישמע לאלהים.

ד ר א ל

New member
ואם כבר מדברים, מישהו קרא את הסיפור הקצר

על הרון אל ראשיד ושלושת בניו? צרפתי אותו כקובץ PDF לפני דף או שניים (של הפורום). אם תרצו אלנקק לכם לינק ישיר. שם הבעתי דיעה מסוימת ורק מישהו יהודי דתי הגיב.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסלאמתיק אים אלמלח../images/Emo24.gif

תרגישי טוב חמודה
באיסם יסוע
תנוחיי
גם זה מותר לפעמים

salt of earth

New member
תודה חברים ../images/Emo140.gif

אני מרגישה יותר טוב עכשיו ... לאחר שביליתי יומיים שלמים במיטה

salt of earth

New member
אללה יסאלמק מוחה ../images/Emo9.gif

كنت مفكري الكل بعرف مين هاي ملوحة
يلا على خير كيف الصغير؟ قديش صار عمره؟

מוחמד5

New member
סאר עומרו 8 ונוס אשהור

בס ביעג'ביק , גדע גדע . ברוח על גן , מבסוט הונאקי ,עאמיל חאלו אבו עלי . ילד מקסים ופיקח (לא אני אומר ).

למעלה