צהריים טובים.......

טומי*

New member
צהריים טובים........./images/Emo42.gif

כרגע בתל אביב השמש זורחת בנתיים הלילה היה ליקוי ירח בסביבות השעה 3 יצאתי לצלם הליקוי בשלמותו משעה 3.05 לערך 4 תמונות יחד

מה רבו מעשי ידיך ה'../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

על עולמנו המופלא אומרים המאמינים,"מה רבו מעשי ידיך ה'"(מקווה שלא שיבשתי) על הצילומים הנפלאים,מה רבו מעשי ידיך טומי.

kropacsek

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

טומי, באיזה עדשה השתמשת אם אפשר לדעת?

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif "הסנדלר הולך יחף"

דווקא אני, שכתבתי לכם על התופעה, וכל כך רציתי לראות אותה, לא כל כך הצלחתי. ראיתי את ההתחלה עד האמצע, (בסביבות 2 ורבע), אבל כיוון שהיה מאד מעונן, לא חיכיתי יותר, כי את המראה המעניין ביותר, צורת המגן דוד, והירח בצבע אדמדם, אי אפשר היה לראות לפחות באזור שלי המעונן. מישהו הצליח? ואם כן, אולי גם צילם? אז בבקשה, רוצים תמונות. תודה evike

reuven4u

New member
אני גם ראיתי - היתי בדרום -

אבל היריח לא היה אדום - וגם לא מגן דוד(ליריח צורת מגן דוד? - את בטוחה?)

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ל reuvun4u

הירח עגול (לפעמים), ולא התכוונתי לשנות את זה. כנראה שלא יצא לך לקרוא את מה שכתבתי ביום שישי: כתבו בעתונים, שבזמן הליקוי תהיה תופעה יחודית שלא תועדה מעולם, שבה השמש, הירח ה"לקוי" וכמה כוכבים, ייצרו צורה של מגן דוד. (כשהם נמצאים בקודקוד של המגן דוד). וגם, שהירח בזמן הלקוי הופך לצבע אדמדם. ואת זה דווקא ראיתי בהזדמנויות אחרות. הפעם, לא הצלחתי. ולטומי, כל הכבוד על הצלומים, הם יפים ומענינים. evike

orlu

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif ../images/Emo151.gif../images/Emo141.gif

טומי*

New member
תודה לכל המגיבות/ים......../images/Emo45.gif

את הכוכבים בצורת מגן דוד לא ראיתי לצערי, אם כי היום דיברתי עם כמה אנשים שלטענתם ראו ועוד איך ראו.

למעלה