צהריים טובים

doctor n

New member
צהריים טובים../images/Emo98.gif

זו הפעם הראשונה שלי פה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מחפשת בנרות את השיר דזדמונה ואת המילים שלו, את השיר שר זמר לא מוכר, אני לא זוכרת את השם הפרטי שלו אבל שם המשפחה שלו הוא בן דיין. בקשה נוספת תוכלו להמליץ לי על מקום להורדת שירים עבריים ישנים?! יום טוב לכולם

dearj

New member
לא דוקטור - דדי בן עמי שר

למלים של גדי קינר ולחן של מתי כספי את "דזדמונה" אין לי מלים "נגישות" כרגע

מוגג

New member
אם שנינו מתכוונים לאותו אחד../images/Emo119.gif

אז מדובר בדדי בן עמי ולא דדי בן דיין שמשחק כדורגל. בן עמי התפרסם בלהיטו דזדמונה וכיום שר משירי ר´ נחמן.

doctor n

New member
סליחה טעות

קורה שטועים, אתם צודקים את השיר שר דדי בן עמי ואולי ידוע לכם איפה ניתן להוריד את השיר הזה או למצוא אותו

avitalp

New member
../images/Emo79.gif דזדמונה.. המילים

(גד קינר) ידי שטה על קטיפת צווארך נפשי רוקדת בדיסקוטקים של עינייך אני מתגלגל בתוך צחוקך אוכל דובדבנים מתוך שדות לחייך אז אולי לא הלילה דזדמונה אתן לך עוד לילה אחד אז אולי עוד נשיקה דזדמונה ואחר כך לאט, לאט, לאט, לאט, לאט. אז בואי ונמתח את מפרשי מטתך את תהיי הסערה אני אהיה הקברניט נלך למקום שבו אושרך ימציא לי כובע של צייד ולך זנב של שפנפנית אז אולי כן הלילה דזדמונה לא יהיה לנו לילה אחר אבל אסור לנו לשכוח דזדמונה שאחר כך לאט, לאט, לאט, לאט, לאט, לאט זה סוף המסע ידיי על צווארך היה נחמד נורא אבל תביני שלחי לקסיו עוד נפנוף במטפחתך קניתי לך כרטיס מכאן אל חיק האלוהים האמיני זה הלילה דזדמונה קל למצוא את הדרך המלאך ממתיך ידיי על צווארך דזדמונה ועכשיו לאט, לאט, לאט, לאט לאט, לאט
ואם תרצי MP3, השאירי לי כתובת מייל במסרים ואשלח לך...

../images/Emo51.gif אבל..

תודה רבה על המילים, על המאמץ, על הרצון הטוב ועל הביקור כאן בפורום; אבל אנחנו מאוד מאוד מבקשים לא לעסוק כאן בכל הקשור בהורדות והעברות של קבצים.. בידידות צוות ניהול הפורום

למעלה