צהריים טובים אפשר להצטרף? שמי שירי,בת 26 נשואה + 3 ילדים. חרדית מבטן ומלידה תקבלו אותי?
פ פריגת New member 28/10/07 #1 צהריים טובים אפשר להצטרף? שמי שירי,בת 26 נשואה + 3 ילדים. חרדית מבטן ומלידה תקבלו אותי?
ב בשורות טובות! New member 28/10/07 #7 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif למעט הש' בשמך היית ממש מוכרת לי....
ב בוחליצינה New member 28/10/07 #8 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif מענין שגם אני בת 26 נשואה +3 ילדים וחרדית מבטן ומלידה... כמה שנים את נשואה מה יש לך|?- בנים או בנות מאיזה אזור את בארץ לאיזה מגזר את משתייכת רק תראי איך שאני דוחפת ת'אף...חחח
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif מענין שגם אני בת 26 נשואה +3 ילדים וחרדית מבטן ומלידה... כמה שנים את נשואה מה יש לך|?- בנים או בנות מאיזה אזור את בארץ לאיזה מגזר את משתייכת רק תראי איך שאני דוחפת ת'אף...חחח
נ נעמה92 New member 28/10/07 #9 גם אני רוצה להצטטרף... שלום לכולם, אז אני נעמה נשואה שלש שנים דתיה לאומית אוהבת את החיים ומקווה שהחיים אוהבים אותי גם
גם אני רוצה להצטטרף... שלום לכולם, אז אני נעמה נשואה שלש שנים דתיה לאומית אוהבת את החיים ומקווה שהחיים אוהבים אותי גם
נ נ ת נ א ל 5 5 5 New member 28/10/07 #11 ../images/Emo66.gifברוכות הבאות בצל קורתנו../images/Emo197.gif