צהריים טובים

lirola

New member
צהריים טובים

יש לי שתי שאלות 1. כאשר אני תופרת עם מחט דו ראשית על טריקו (מכפלת) נוצרת הבלטה בין התפרים. בזינגר אמרו לי שהמחט הזו מיועדת בעיקרון לקווילטינג ואפשר לעבוד עליה עם בגדים קשיחים אך עם טריקו תמיד תהיה ה"תעלה הזו" . האם יש דרך להימנע מזה? האם מחט דו ראשית עם מרחק גדול יותר בין שתי המחטים תעזור? האם נייר יעזור אם אניח אותו מתחת לבד? יש למישהי רעיון אחר? 2. שאלתי את השאלה הזו אתמול והיא עברה לעמוד הבא (כך שאו שלא עונים לי כי לא רואים את השאלה או שהשאלה שלי לא ברורה) , אז סלחנה לי על החזרה. כאשר תופרים כפתורים על מסילה של שימלה והאיבקות הן לאורך של השמלה, האם מרכז הכפתור נופל על מרכז המסילה שלו, או עם נטייה הצידה? ראיתי שבלבישה המסילות מתרחקות זו מזו יותר מדי וכבר לא חופפות זו את זו אודה לכן מאוד יום טוב

לשאלה השניה:

אם הלולאה מאונכת, ככה: | אז הכפתור נתפר באמצע שלה. אם היא מאוזנת, ככה: -- אז הכפתור נתפר בצד הקרוב לקצה הבגד. מקווה שזו היתה השאלה. אם את מדברת על לולאות מאונכות שהכפתורים סוטים ממרכז המסילה, אז הבגד קטן מדי ויש להרחיב אותו.

רות מלר

New member
תשובה לשאלה הראשונה

מחט דו ראשית מיועדת לסריגים התעלה נוצרת לפעמים כן לפעמים לא תלוי בסריג נסי לשחרר מעט את מתח החוט התחתון תפרי מעל מגבת נייר- כשאת מסיימת גזרי את המגבת מאוד קרוב לתפר, מה שיוותר יתמוסס עם הכביסות בהצלחה רות

למעלה