צהריים טובים

little baker

New member
צהריים טובים

מתכננת להכין עוגת כדורגל , אשמח לעזרה. - צירפתי קישור לעוגה מהפורום השני. 1. איזה גודל/גובה העוגה המלבנית? יש לי תבנית 29*23*5 זה מספיק גבוה? כדאי להגביה דפנות? 2. ובהתאמה מה קוטר הכדור? האם לשים חיזוק מתחת לחצי כדור? לגבי הדמות, לא בטוח שאכין. 3. אם אני רוצה להעמיד את השמות של ילדי היומולדת, כמה זמן מראש להכין את האותיות? האם להוסיף CMC? תודה מראש.

net the jet

New member
לא יודעת מה גודל העוגה , אבל זה לא משנה

את יכולה כל גודל. ובהתאמה- הכדור. יש כל מיני קוטרים של תבניות קערה כאלו.. אז אי אפשר לענות כל כך על השאלה, תלוי כמה עוגה את צריכה וכ"ו לא צריך חיזור מתחת לכדור, אלא אם כן הוא ענק וכבד את לא חייבת CMC לאותיות, תכיני 24 שעות מראש או יותר ואז בטוח יתיבשו טוב

little baker

New member
תודה על התשובה המהירה ועוד שאלה בבקשה

לגבי הכדור, 1. האם עדיף לצייר ואז לצבוע את המחומשים בשחור ? 2.אם אני רוצה לצפות את העוגה במשושים ומחומשים, האם לעשות שכבה דקה של בצק סוכר ועליו מניחה את הצורות או שמניחה את הצורות ישירות על הגנאש. ? ושוב תודה.

net the jet

New member
הכי יפה- לצפות את העוגה בשכבה של בצק סוכר לבן

( דק ) ועל זה להדביק מחומשים ומשושים. הגודל של המחומש\משושה הוא נגזרת של הקוטר של הכלי בו אפית, יש לכך איזה שיטה לחישוב שאני לא ממש יודעת אותה. אודליה העלתה לא מזמן, אז נסי לחפש פה או בפורום השני בחיפוש.

למעלה