צהריים טובים

שרון ש

New member
צהריים טובים

לא הייתי כאן כבר כמה ימים כי אני בבית עם שפעת נגיפית וחום ועוד כל מיני דברים נוראיים אחרים. ודווקא שכבר החלטתי שאין יותר תרוצים ואני מתחילה בהליכה, ושאם צריך אני אקנה ווקמן כדי שאני לא אוכל להגיד יותר "אם רק היתה לי מוסיקה הייתי הולכת" ואז נפלתי למיטה. ואני בבית וטוחנת כל היום.. יוצא שאני אוכלת ארוחת שטויות (גלידה, עוגות וכו) וארוחה נורמלית ביום ( כשהבן זוג מגיע ומכינים ארוחה "טובה") וחוצמזה שאני מרגישה זוועה ונראית זווע הואין לי כח לכלום אני פשוט לא מצליחה לעמוד בפיתוי. אבל הפעם זה מחלה וקודם זה כל הבעיות שיש לי בחיים האישיים שלי ותמיד יש איזשהו משהו שעוצר אותי. הייתי היום אצל הרופא לקבל תרופות לשפעת ושאלתי אותו גם על הדיאטה. תכננתי לבקש ממנו תור לדיאטנית ושכחתי . אבל הוא נתן לי כדור : רדוקטיל או משהו שכזה שאמור לבלום את הבולמוסים של האכילה. אני אישית מעדיפה את השיטה חסרת התרופות, ככה רזיתי גם את מה שהורדתי עד היום, וזה לא מעט.. ולכן גם רציתי דיאטנית אולי אני פשוט צריכה לשנות משהו כי תכל´ס אני כבר כמעט שנתיים בתהליך הזה של שינוי האכילה, אז אמנם רזיתי 40 קילו אבל מאז גם נעצרתי, קצת עליתי, ירדתי שוב, ונישנשתי הרבה מעבר למה שהייתי מרשה לעצמי בתקופה שרזיתי. אולי אנ יכבר משועממת מזה? והאם מישהו שמע על הכדור הזה ומה דעתכם? ודבר אחרון.. קראתי את שרי. לא להאמין ילדה בת 13.5 כל כך חכמה ומתוקה. שרי- שימי פס על העולם, על אבא , על כל מי שלא מאמין בך ותאמיני בעצמך ( נדמה שאת כבר עושה את זה) מדהים שדווקא החברות סביבך כן תומכות. את ילדה מדהימה ונפלאה ואני בטוחה שתוכלי לשנות את ההרגלים שלך אבל בשביל עצמך קודם כל- לא בשביל מישהו אחר! אני מחזיקה לך אצבעות!!! ויעלי.. עצירות הן דבר שקורה והרבה בהורדה במשקל.אל תייאשי! אני בטח אשאר במשרד לעוד איזה שעתיים-שלוש ואלך הביתה חזרה למיטה (אתן מוזמנות לרחם על זוגי היקר אני פשוט נ ו ר א י ת כשאני חולה , אתמול בחצות הוא נאלץ לעשות לי קומפרסים למצח להורדת החום. פשוש.) בהצלחה לכולם, שרון

שלגיה**

New member
שרון -לא לקחת רדוקטיל

אני לקחתי בעבר ! זו תרופה שגורמת לך אולי לא להיות רעבה אבל את חייבת לשלב בה דיאטה. יש תופעות לוואי שונות וזה משפיע אחרת אצל כל אחד. אני מאמינה לא לקחת חומרים כימיים שפועלים על המח ! עוד לא הוכחה יעילותה של התרופה וצר לי שרופא המשפחה מיד נתן לך מרשם של הדוקטיל בטרם שלח אותך לדיאטנית או לבירור TSH כללי. עצה שלי -לא לקחת תרופות להרזייה,לנסות לבד או עם עזרה אנושית (בן זוג,קב´ תמיכה,פסיכולוג,דיאטנית טובה) לא תרופות יוציאו אותך ממעגל האכילה. בהצלחה

שרון ש

New member
שלגיה

מה התופעות לוואי של התרופה? וכן, אני חושבת ללכת לדיאטנית בלי שום קשר . והבן זוג תומך.. אבל בדרך כלל מרוב רצון טוב עושה ההיפך. תודה על ההמלצה שרון

שלגיה**

New member
שרון

תופעות לוואי: יובש בפה עלייה בלחץ דם דופק מהיר ולטווח ארוך השפעה קרדיולוגית שלילית על הלב את זה קראתי במאמרים מחו"ל (בארה"ב אני חושבת אסרו השימוש בתרופה וכאן המציאו לה שם אחר..אני אחפש מאמר ואשלח לך). תרגישי טוב

ס ו ז א ן

New member
אני פשוט בשןק שרופא נותן כזאת

תרופה. בלי שום יעוץ קראתי את המאמר ואני פשוט בהלם שהרופא נתן לך את זה.

שרון, תרגישי טוב../images/Emo101.gif

ואני אשתדל לא להתייאש. חוץ מזה, לגבי הכדור ששאלת, אני לא מכירה אבל באופן כללי אני נגד כימיקלים למיניהם ולא מכניסה אותם לגוף שלי. זה לא בריא וגם מזייף את ההרגשה האמיתית. תהיי בריאה ותחזרי לעצמך ולמסלול הנכון שהיית בו. אני יכולה ומסוגלת אני בטוחה בזה.

vodka2

New member
לפחות יש פינוק!!!!!!!!!!!!

לפני הכל אני מקווה שתרגישי טוב דבר שני עזבי אותך מכדורים!!!!!!!!לא מכירה את הכדור הצפציפי אבל להיות תלוי בכדור ולא משנה איזה זה כבר התחלה לא טובה

אלוניס

New member
אל תקחי את הכדור../images/Emo2.gif

חברה טובה ויקרה מהפורום בתפוז לקחה אותם. היא סיפרה לי שזה גרם לה לנדודי שינה קשים - בקושי לישון 2-3 בלילה וזה הרס לה הרבה בחיים. ולקח זמן עד שהיא חזרה לאיזון בעניין. וברגע שגמרה עם הכדורים ה"רווח" מהם נעלם לחלוטין. אז סמכי על עצמך. שיהיה בהצלחה,

רון ו

New member
העיקר - הרבה נוזלים

שרון, אני נזכר בשפעת שהיתה לי באמצע אפריל ... למזלי הרופאה היתה רצינית וערכה לי קודם כל בדיקות דם בטוח לא הייתי מעז לקחת תרופות מדכאות תאבון בדיעבד גם ויטמינים שקיבלתי מעוררים תאבון אבל תורמים משהו לבריאות המלצותי: א. אל תקחי שום תרופות כמו אנטיביוטיקה ללא אבחון ב. אל תגזימי עם אקומול - זה ממש נזק לגוף ג. אם תשתי הרבה + אבטיח קר לא יווצר לך חום וכאבים בראש מקווה שעזרתי, חוץ מזה כשחולים לא הולכים לעבודה!!! איחולי החלמה מהירה רון

למעלה