אני מציע ברצינות לקרוא את אמנת החמאס ולהבין שאין עם מי לדבר.
המהלך של היציאה מהרצועה היה נכון, כיוון שאילו נשארו 23 הישובים, היו נרצחים כל יום אנשים שם בלי סוף אזרחים וחיילים.
רצועת עזה ידועה כקן צפעונים מאז ימי התנ"ך, עובדה שהמצרים ניערו חוצנם מהרצועה.
רבין ואחרים רצו להאמין שאפשר לשקם את היחסים, אולם גם הוא כמו כל המנהיגים ללא יוצא מהכלל אין להם שום מושג במנטליות הערבית ולא מכירים באמת את הרצועה שהיא קן של נחשים, וכל מכה קטנה שנותנים להם, לא עושה עליהם שום רושם, בעוד התקשורת והפוליטיקאים אצלו מהללי כל פעולה שהיא תגרום להם לסגת מעמדתם.
הם לא יסגו מעמדתם בשום אופן והשאיפה להשמדת ישראל היא חד משמעית וברורה.
מי שלא קרא את אמנת החמאס, לא יבין לעולם את תושבי הרצועה ואנחנו נמשיך לסבול.
נתניהו הוא האשם במה שקורה חד משמעית וכל נסיון להטיל את האשמה על אחרים הוא נואל.
מעולם לא היה מנהיג שאמר "אם נכנס לרצועה עזה, אני אשמיד את תשתית החמאס" והוא חזר על כך פעמים רבות, מתחת לכל עץ רענן.
ואז מגיע צוק איתן, חיילים נהרגים, אבל כל הציבור מימין ומשמאל צורח לנתניהו לא להפסיק, להשמיד את תשתית החמאס, אבל הוא בורח באמצע וכך גורם לחמאס להאמין שישראל מפחדת מהחמאס והמלחמה הבאה היא רק ענין של זמן ו-60 החיילים
שנהרגו בצוק איתן היו קורבנות שוא.
בכל אשם השיקול הפוליטי האישי הפרטי של נתניהו, שזו דרכו שבכל פעם שהזרקור מופנה אליו על שחיתויותיו הוא מיד דואג לעשות משהו כדי להוריד ממנו את הזרקור.
כעת כל הכלים נגמרו לו, ומה שנשאר זה לנהל מלחמה עד הבחירות ולצאת שוב מנצח בזכות האספסוף שיראה בו "גבר".....
ומה קורה היום, הממשלה המשוגעת הזו בזמן שיורים עלינו, ממשיכה להזרים כל יום לרצועה 500-800 משאיות מזון וציוד שרובו כמובן הולך לחמאס ולא לתושבים, ופתחו את מעבר כרם שלום כדי שערבים מהרצועה יוכלו לצאת למטרות רפואיות ופרנסה.....
רק ממשלה מפגרת יכולה להתנהג כך, אבל אני בכלל לא מתפלא כשעבריינים משמשים בה כ-שרים וחברי כנסת רבים הם עבריינים או נחקרים בעבירות פליליות.