צהריים טובים

יוליקה

Member
מנהל
צהריים טובים

אורי אבנרי בקומה...העיתונאי ופעיל השמאל אורי אבנרי מאושפז במצב קשה לאחר אירוע מוחי... האיש שעשה הכל כדי שלא יאהבו אותו...
הוא כבר בן 94...עבר את שני צידי המתרס מהאצ"ל דרך גבעתי, ושועלי שמשון..
ועד חבר אישי של ערפאת....

בת חן191

New member
מרגיז אותי היחס הסלחני כלפי החמאס צריך להכות בהם שלא יקומו

מה זה ...להציב אותנו בחולשה????פחדנים חלושים
נכון זה לא פשוט , אבל לא יתכן להצטייר פחדנים עלובי נפש
וליברמן פה מפה עד רוסיה 24 שעות מחסל את החמאס בינתים הם על הגובה,
זה מכעיס אותי,,,למרות שיהיו יהודים שישמחו,

עם כל השטויות שלהם אנחנו צריכים להיות יותר טובים ולהראות דרך אחרת
עם ערבים אין שום דרך אחרת רק מכה ניצחת

יוליקה

Member
מנהל
למה חולשה? כי יש לנו עסק עם פחדנים מבחירות

אם יש בחירות בשנה הבאה... מלחמה כעת ברצועה לא "באה להם טוב"
גם חקירות וגם מלחמה??
מתי כבר יהיה מנהיג ראוי שלא יפחד מ- "מה יקרה אם..."

נימה3

New member
יוליקה, אין דבר כזה, השיקולים הבטחוניים והפוליטיים שלובים יד

ביד ולא יעזור שום דבר. הבעיה היא שהיו צריכים לנקוט לפני זמן רב אפילו שנים מיד אחרי צוק איתן, בצעדים אחרים לגמרי כדי שלא נגיע למצב של חילופי אש, אבל הממשלה הזאת לא רוצה, מסרבת לדבר עם החמאס, אבל זה הכל פיקציה כי עם מי ידברו אם לא עם החמאס, אם רוצים להגיע לאיזה שהוא הסדר צריך לדבר עם מי שמסוגל לקבל החלטות וזה רק החמאס.עם מי יגיעו להסכם חילופי שבויים מי יחזיר את גופות החילים אם לא החמאס. אולי זה לא יפה, אולי זה לא מצטלם טוב, אבל זו המציאות.

בת חן191

New member
אנחנו אשמים שרון אשם לא היה צריך להחזיר את עזה

זה לא עם שיכול לתחזק את עצמו,,כולם צריכים לעזור להם איזה עצמאות זו??
זו היתה טעות נוראית רק צרות יש לנו מעזה

ורבין גם אשם שנתן להם רובים
ואנחנו אוכלים צרות של מנהיגים קודמים ומאשימים רק את ביבי,
ןישר מקשרים לחקירות שלו כשהחזירו את עזה עדין לא היו חקירות,

יוליקה

Member
מנהל
לדבר עם חמאס?

על מה?? הם יורים תוך כדי מו"מ.. יש להם לפחות 4 פלגים שלא מדברים אחד עם השני... אז בזמן שאתה במו"מ עם פלג אחד שלושת האחרים ממשיכים לירות... שרון פינה את ישובי הפיתחה.. כך חסך הרוגים רבים...

אני מציע ברצינות לקרוא את אמנת החמאס ולהבין שאין עם מי לדבר.

המהלך של היציאה מהרצועה היה נכון, כיוון שאילו נשארו 23 הישובים, היו נרצחים כל יום אנשים שם בלי סוף אזרחים וחיילים.
רצועת עזה ידועה כקן צפעונים מאז ימי התנ"ך, עובדה שהמצרים ניערו חוצנם מהרצועה.

רבין ואחרים רצו להאמין שאפשר לשקם את היחסים, אולם גם הוא כמו כל המנהיגים ללא יוצא מהכלל אין להם שום מושג במנטליות הערבית ולא מכירים באמת את הרצועה שהיא קן של נחשים, וכל מכה קטנה שנותנים להם, לא עושה עליהם שום רושם, בעוד התקשורת והפוליטיקאים אצלו מהללי כל פעולה שהיא תגרום להם לסגת מעמדתם.
הם לא יסגו מעמדתם בשום אופן והשאיפה להשמדת ישראל היא חד משמעית וברורה.

מי שלא קרא את אמנת החמאס, לא יבין לעולם את תושבי הרצועה ואנחנו נמשיך לסבול.

נתניהו הוא האשם במה שקורה חד משמעית וכל נסיון להטיל את האשמה על אחרים הוא נואל.
מעולם לא היה מנהיג שאמר "אם נכנס לרצועה עזה, אני אשמיד את תשתית החמאס" והוא חזר על כך פעמים רבות, מתחת לכל עץ רענן.

ואז מגיע צוק איתן, חיילים נהרגים, אבל כל הציבור מימין ומשמאל צורח לנתניהו לא להפסיק, להשמיד את תשתית החמאס, אבל הוא בורח באמצע וכך גורם לחמאס להאמין שישראל מפחדת מהחמאס והמלחמה הבאה היא רק ענין של זמן ו-60 החיילים
שנהרגו בצוק איתן היו קורבנות שוא.

בכל אשם השיקול הפוליטי האישי הפרטי של נתניהו, שזו דרכו שבכל פעם שהזרקור מופנה אליו על שחיתויותיו הוא מיד דואג לעשות משהו כדי להוריד ממנו את הזרקור.
כעת כל הכלים נגמרו לו, ומה שנשאר זה לנהל מלחמה עד הבחירות ולצאת שוב מנצח בזכות האספסוף שיראה בו "גבר".....

ומה קורה היום, הממשלה המשוגעת הזו בזמן שיורים עלינו, ממשיכה להזרים כל יום לרצועה 500-800 משאיות מזון וציוד שרובו כמובן הולך לחמאס ולא לתושבים, ופתחו את מעבר כרם שלום כדי שערבים מהרצועה יוכלו לצאת למטרות רפואיות ופרנסה.....

רק ממשלה מפגרת יכולה להתנהג כך, אבל אני בכלל לא מתפלא כשעבריינים משמשים בה כ-שרים וחברי כנסת רבים הם עבריינים או נחקרים בעבירות פליליות.

הדסהש1

New member
התביישתי לקרא בפייסבוק אנשים רעי לב

שכותבים עליו דברי בלע.נכון שהוא ורעיתו ז"ל בחרו לחיות שונה מהנורמה.
הוא הרגיז אלפי אנשים בדרכו.אך תזכרו מה היתה מחשבתו ורצונו.
לאחל לו על משכבו בחוסר הכרה לאחר ארוע מוחי חזק שהתביישו אלה
שכך מאחלים לאדם שעשה רבות בדרכים שונות למען המדינה...

בת חן191

New member
הדסה זה פייסבוק מי שקשה ו לשמוע שלא יהיה בפיסבוק לכן אין לי

פייסבוק אצשים רעים מוציאים שם כל הרעל

נימה3

New member
אני לא יודעת מי כותב עליו דברי בלע לא ראיתי

אני יודעת שהוא ביבי ראש הממשלה שלנו משמיץ כל הזמן את מי שלא חושב כמוהו. מה זה השמאל, האם אלה אויבי ישראל? אלה העם שלנו אלה מחצית העם אלה האנשים שקמים בבקר ויוצאים לעבודה ומשלמים מסים ומתגיסים לצבא ושומרים על הגבולות הם מאישים את בתי החולים, את האוניברסיטאות, את מכוני המחקר, אבל מה,,הם חושבים אחרת וזה אוי ואבוי, אז הוא מפלג את העם במקום להיות גורם מאחד הוא מסית ומדיח. אז אני לא יודעת איזה טובות הוא עושה. אין לו מדיניות ואת זה אנחנו אוכלים כל יום.

יוליקה

Member
מנהל
שמעת את טליה ששון?

היא הגדירה את "אנחנו הישראלים" לא בית שאן לא עפולה, לא דימונה ולא אופקים.... רק אנחנו רמת אביב ג' גבעתיים ותל אביב... אנחנו הישראלים האמיתיים!!!

בת חן191

New member
כל הכבוד אבל אנשים אלו הם בעד הערבים ונגד היהודים

חושבים אחרת- והמחשבות שלהם עושות רע ליהודים בפועל
משמייצים שם ישראל בעולם, גורמים רע לחילינו בשביל כסף שמקבלים מהערבים
אז איזה טוב יש בהם??שהולכים בבקר לעבודה בשביל להתפרנס???
כל מה שעושים זה בשביל עצמם ,לא בשביל המדינה את המדינה שונאים ומעדיפים את הערבים מתגיסים לצבא?? אני מתארת לי כבר איזה חילים הם יכולים להיות בגע שהם משמיצים את חילי ישראל,

הדסה

את כנראה מתכונת לאורי אבנרי, אבל לא כתבת, אז אנשים הגיבו על ביבי,
מה בדיוק הוא עשה למען המדינה?

למעלה