צהריים טובים

שישלי

New member
צהריים טובים

מישהו מכיר מדריכים טובים בכפר המכביה? רוצה לדעת אם שווה ללכת... תודה

beeyourself

New member
יש!

אם שניהם עדיין שם אז - קרני ואירה, שניהם חמודים ומעולים. אירה עובדת חזק על עומסים בעיקר וקרני... קרני רץ במוטיבציה לא נורמלית ומדרבן את כל החב'רה לרוץ אחריו! שניהם מקצועיים ומוכשרים

עם הסתייגות קלה...../images/Emo4.gif

אני אישת לשניהם לא הצלחתי להתחבר כל כך,חשוב להגיד ששניהם מדריכים שהשתלמו לפי שיטת קייזר סייקלינג שלא מתאימה לכל סוג אופני סטודיו(ובמיוחד לאלו שיש גלגל תנופה כבד). שניהם היו מדריכים עד החודש באין שייפ עתידים(המכון שבו אני מתאמן), קרני לא חזר לאמן שם החודש כי היו עוד המון מנויים שלא הרגישו שהם מתחברים לסיגנונו, למרות שאני חייב לציין לטובה את כושר הדירבון האנרגיות והמוטיבצייה שהוא מחדיר במתאמניו. לגבי אירה,
המדריכה שיחידה בעולם שהצליחה לעצבן אותי(ותאמינו לי שנורא קל לעשות את זה, ובכל זאת היא היחידה שהצליחה). אני מעדיף לשמור את דעותי לעצמי
... ומקווה שיסלחו לי על פורקן עצבי האישיים פה.

Tami661

New member
דיייי! דובי... בבקשה|אייקון מתחננת|

סיכמנו משו, לא? השמצות
תשבוחות
ההגדרה הראשונית שלך "אישית לא התחברתי"... מספיקה במקרים שכאלו
ואני לא מדברת על מקרים של מדריכים שהם בבחינת "עבריינים" ו"מסוכנים לציבור"

beeyourself

New member
עכשיו נזכרתי...

מאיפה אתה מוכר לי
כאילו... אני בפורום ספינינג - ועד עכשיו לא קישרתי??
הקטע עם קרני יצא קצת מלוכלך כי נטען שחתמו להדחתו ואני טרם מצאתי מנוי אחד שלא היה מכור אליו... צר לי על עזיבתו בכל מקרה. טוב לדעת לגבי ההשתלמות השונה. לא היה לי מושג וזה מסביר מספר דברים...

אני לא הייתי מהחותמים../images/Emo70.gif

רק מתוך העובדה שאני מודע עד כמה קשה להתפרנס מהדרכות ועד כמה קשה למצוא מקומות להדריך, ועד כמה התחרות קשה, אני לא הייתי גם חותם על עצומה כזו. אני אישית תפסתי את קרני הצידה לאחר שהתאמנתי אצלו וביקשתי להסביר לו מה לא לטעמי ולטעמם של הרבה אחרים, הוא מצידו אמר שככה הוא מדריך ומי שלא מוצא חן בעיניו שלא יכנס לשיעוריו, אז בחרתי שלא להיכנס. ואגב שמרתי איתו על קשר טוב וחיובי... אני לא מתערב בענייני הנהלת אינשייפ בשום צורה, גם להדריך שם איני מדריך, אני רק(!!)מתאמן שם.

למעלה