צהריים! יום ראשון

צהריים! יום ראשון../images/Emo42.gif

נרדמתם אתם..:) מה עשיתם/תעשו היום? שאלת היום- הספקתם כבר להיות חולים מהמעברי חורף קיץ האלה..?

JumpInTheFire

New member
תזמון מושלם....

מה עשיתם/תעשו היום? כל היום שכבתי במיטה, עכשיו אני מרגישה קצת יור טוב שאלת היום- הספקתם כבר להיות חולים מהמעברי חורף קיץ האלה..? אתמול/היום

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif

אולי אני אצליח לשכנע את ההורים לנסוע לקנות בגדים קצת לחורף. וכבר הספקתי לגסוס מהמעברי טמפרטורות הקטסטרופליים האלה.

b a t e l 1 8 2

New member
שבוע טוב:]

לא נראה לי שאני אעשה היום משהו.. ולא ממש.. אבל בטח בקרוב אני אהיה חולה.. שונאת חורף כ"כ..!

Kaoma

New member
Hello, hello../images/Emo9.gif

היום אני אנסה להשלים קצת שעות שינה
ולשאלת היום: בוודאי, זאת התקופה שבה אני בדרך כלל נהיית חולה. שיגיע כבר החורף
יום טוב, ליר.

leeseg

New member
היה יום מעולה!!

אויי סופסוף ישנתי עד שעה נורמלית, ולא התעוררתי ב6 ורבע בבוקר!! :) אממ היום? אין לי ממש מה לעשות, חוץ מזה שעוד שעה אני הולכת לעבוד לא, אני מהמוזרים שחולים בקיץ!! XD

Retama

New member
הכל לכדי תמונה אימפרסיוניסטית....

מה עשיתם/תעשו היום? בבוקר הייתי בקופ"ח ומשם הלכתי לבי"ס.. 3 שעות מתמטיקה שעברו בשעמום קשה... אחה"צ נפגשתי עם חברה וסתם הסתובבנו בעיר וקיבלנו אוכל חינם
שאלת היום- הספקתם כבר להיות חולים מהמעברי חורף קיץ האלה..? כמובן

מומיהההה האהאהא (סתם זה לא כיף)

בתהליכי החלמה (כן בטח) מהיום קוראים לי שוקו (מתקשרת עם מחשבים טוב יותר מאשר עם בני אדם).. אני כרגע מומיה כי כל הרגל (רגל שמאל) שלי חבושה.. כי כולה כואבת.. ואני לא יודעת מה עושים.. אפחד לא דואג לי.. יהיה טוב אני מקווה.. =\

lonush

New member
כבר ערב../images/Emo3.gif

כרגיל ישנתי איזה שעה אחרי התיכון למדתי למבחן מחר בתנ"ך (10 פרקים) ועכשיו אני עושה שיעורים למחר אני מרגישה ממש סחוטה מכל הלימודים האלה..ומכל המבחנים..

ערב מצוין../images/Emo185.gif

הלכתי לבצפר לשלם לפעילויות חברתיות כדי שנוכל לצאת לטיול שנתי ביום רביעי
אח"כ פספסתי את האוטובוס הביתה אז הלכתי ברגל-אחלה מזג אוויר-צאו החוצה
,ובקושי בהו בי[הדרך הביתה עוברת רק בבני ברק].. צהרים-סתם בהיתי ולשאלת היום:כן,בסופ"ש הקודם

lidor203

New member
יום ראשון/כבר שני

הייתי בבצפר ולמדתי 4 שעות מרדימות שבמהלכן כמעט כל הכיתה הבריזה למורה ורק בגלל זיקית כל שאר הכיתה לא הלכה ולשאלה: אני עדיין חולה, צינון, כאבי ראש וכמובן שקר לי!..

lidor203

New member
אל תדאג...עד הצהריים כבר הרגשתי הרבה יותר טוב

ומאז כבר השתנה היום..היה לי יומולדת אז חגגו לי והכינו לי עוגה ענקית ומלא שטויות וחברים והיה גדול...
וואלה יום הולדת כזה עוד לא היה לי

למעלה