צהריים לכולם

צהריים לכולם

חודש וחצי אחרי תחילת החופש הגדול, אני והילדים מטפסים על העצבים אחד של השני. רעיונות לפעילות עם הילדים יתקבלו בברכה. לי כבר התייבש המוח מהחום ונגמרו לי הרעיונות

popo11

New member
פנינה - יש כאן מתחבא

כנסי לאתרים בהודעה השניה של לילך על כרטיסי ברכה. שם יש המון רעיונות. שמתי גם את האתר בפורום ה
שלנו, אז תוכלי למצוא אותו גם שם. ותודה ללילך !

לילך1

New member
היי פנינה....

קודם כל באמת חשוב לדעת בני כמה הילדים. בכל זאת כאמא לבן 4 ובת שנתיים שיוצאת מדעתה בגלל החופש הגדול הנה כמה רעיונות שאולי יוכלו לעזור.... נושא יצירה: 1.יש היום בכל חנות משחקים ערכות יצירה לילדים ....הכנת תכשיטים, בלונים מצויירים, ערכות לפיסול בגבס, יצירות בעיסת נייר, ריקמה ועוד...הכל מותאם לילדים. זה מעסיק אותם כמה שעות והזדמנות מצויינת בשבילך לשבת איתם ולהנות...
2.יש את הנושא האהוב על הילדים שלי ביותר...בצק /פלסטלינה הם משחקים לבד ושעות !!!! כמובן שאחר כך אני צריכה לנקות את השטיח אבל...הם נהנים ויש שקט. 3.ישנם ערכות מדהימות של כל מיני סוגי חותמות ומדבקות...שוב הילדים מדביקים ונהנים ואת יכולה לשתות קפה.... משחקים: תני לילדים.. שוב חבל שאני לא יודעת מה הגילאים... לשחק איתך או לבד בפזלים משחקי קופסה שממש כיף לחזור לילדות ולשחק קצת יחד איתם,משחקי מחשב לפי הגיל של הילדים (אצלי הולך יופי) עזרה לאמא : הפעילות הכי מעסיקה והכי כפית לשני הצדדים זה...לעזור לאמא ...לתלות כביסה לנקות אבק להוציא כלים מהמדיח לבשל צהריים לחתוך סלט...בקיצור כל מה שאת הית רוצה שמישהו יעשה במקומך..תני לילדים לעזור
מקווה שנתתי לך כמה רעיונות ...

לילך1

New member
ממש כמו שלי !!!!

חוץ מהשלישי.... נו אז תשתפי אותם בעבודות הבית ..... אם ככה כל ההצעות שלי רלוונטיות (זה מה שאני עושה בימי החופש הקשים האלה

av_i_va

New member
האתר המצורף עשוי לעזור../images/Emo140.gif

אינני מצלחיה להעלות את האתר כקישור אבל שווה לבדוק אותו על כל קישוריו יש המון רעיונות לכל הגילאים http://www.diynet.com/DIY/episode/0,1007,DIC-170,FF.shtml

אורלי99

New member
מוסיפה עוד שני אתרים

שתוכלי לשאוב מהם רעיונות להתעסקות עם הילדים. באתר הראשון יש מנוע חיפוש בו את יכולה לחפש עבודת יד לפי חומר, זמן או עלות. וזה האתר השני. מקווה שתשמרו על שפיות עד סוף אוגוסט. בהצלחה

למעלה