צהריים מקסימים לכולן/ם

צהריים מקסימים לכולן/ם ../images/Emo42.gif

לפני שנים רבות הייתי רוכב להנאתי על Bottechia
ובתקופה שגרתי בארה"ב מישהו מהמשפחה המורחבת עשה נקיון בבית ופשוט "הוציא" אותם החוצה (זרק בלע"ז)
וכיום אני מעוניין לחזור לרכיבת שטח אבל לא באופן מקצועי אלא באמת להנאה. סקרתי קצת את הפורום כאן ולאחר שסקרתי גם מספר חנויות מקוונות ראיתי את הזוג הזה: MERIDA ROAD 850 האם זה יספיק לרוכב כמוני (של סופי שבוע בעיקר) שמחפש משו יחסית זול וליהנות מרכיבת כביש בס22ה?! תודה מראש לכולם ואחלה יום שיהיה לנו

לדעתי, שווה גם למתחיל שאינו מבקש

יותר מדי להתחיל עם מעבירי הילוכים הנמצאים בידיות המעצורים. השיטה של ידיות על שלדת האופניים עברה מן העולם - וטוב שכך. גם אם צריך להוסיף קצת, זה שווה. שים לב למידה הנכונה ולקנייה בחנות רצינית. במקרה הזה בדוק היכן מרכיבים את האופניים ומי נותן אחריות ושרות. שיהיה בהצלחה, ושמור על עצמך.

קודם כל תודה על התגובות

לגבי מעבירי הילוכים על שלדת האופניים אז לזה הייתי רגיל מאז ומתמיד כך שזה בהחלט לא יפריע לי לעומת פער של אלפי שקלים לסוגים האחרים. מה שכן, אני אנסה לברר כמה יעלה לי "להעלות" את ההילוכים "למעלה"
מה שכן, רציתי לברר לגבי המידה הנכונה. בנתונים רשום מידה 57. איך אני יכול לדעת מה המידה הנכונה? מוצ'אס מוצ'אס תודה

oferlev9

New member
MERIDA 901

אם כבר מרידה זולות שגם יהיו שוות משהו, לך על 901 במחיר 2900 ש"ח .

850 לא שוות?!

אני יודע שאתם מסתכלים עליהם בעיניים מקצועיות אבל המטרות שלי ברכיבה הן לא להגיע לטור זה פראנס
בכל זאת פער של 2000 ש"ח הוא די משמעותי, לא?!

למעלה