צהריים נפלאים לכולנו

צהריים נפלאים לכולנו ../images/Emo24.gif

לשניות..........מה שלומכם??? שבוע נפלא ובריא לכולנו...... אוטוטו סילבסטר....מה התוכניות?????????? שולחת מכאן החלמה לחולים... בריאות לכולנו
מקווה לראותכם בקרוב
מקסי

IAM20072007

New member
היי מקסימוש../images/Emo24.gif

אצלי הכל בסדר, אני קצת מצוננת, אני מקווה שרק קצת....... מה שלום טלטול? ואיך עדי? לי אין תוכניות לסילבסטר, אני באופן אישי לא אוהבת לצאת באמצע שבוע, וגם אני לא מבינה למה אני צריכה לחגוג משהו?! אני בדיוק מכינה מרק ירקות עשיר , אני מחכה שהוא יתבשל ........אין לי סבלנות!!

אממממ...יאמי!!! מרק ירקות נשמע מעולה

ובדיוק מתאים כשמצוננים ! תרגישי טוב יקירתי.....טלטול סובלת מגזים נוראיים (כנראה ירשה מאבא שלה...רק שאצלו הם יוצאים יופי
) דידוש ברוך ה' בסדר....בדיוק עושה לו אמבטיה והוא משחק קצת במים...תכף מלבישה אותו ושלופןןןןןןןןןןן...... אני אוהבת את הסילבסטר...אומנם לא חגיגה שלנו אבל אצלי כל סיבה למסיבה....בדרך כלל היינו חוגגים עם חברי הפורום אצלי...שנה שעברה לא ממש יצא.....נראה עוד מה יהיה השנה..... אז בינתיים....בתאבון

nony4

New member
מקסי ../images/Emo124.gif

גם זיו וגאיה סובלות מגזים נוראיים עד עכשיו השתמשתי בגליכול אבל כבר שבוע אני משתמשת בגרפווטר שהוא מצוין ממליצה לך בחום!!!!! דרך אגב במוצצים הוא הכי זול.. תרגישו טוב

היי בובית ../images/Emo24.gif

התחלתי בגרפווטר לא עזר....עברתי לגליכול.....לא עזר.....עכשיו עברתי לסימיקול....נראה מה יהיה (הרופא המליץ) נכון שכולם עוברים את זה אבל הלב נקרעעעעע.....נשקי אותן בשמי

nony4

New member
מקסי..

מקווה שהסימיקול יעזור!! אנשק אותן נשקי את טלטול ועדידוש

Purple Mushroom

New member
אין לי תוכניות לסילבסטר.

כמו שיפעת כתבה, למחרת יום עבודה. זה מעניין מה שכתבת בתגובה לים. הכל אפשרי . החלטה שלכן אם לארגן דבר כזה השנה. :) אם את מרגישה מוכנה וכו'.
אכן , רק ועדיף יותר בריאות בחורף.. :)

חייבתתת להכניס את עצמי ולהגיב בקטנה../images/Emo8.gif

בתור גולשת ישנה באתר ובתור הכרות צפופה עם המנהלת וגם כי אני קוראת אתכם ונחדמ לי אני חייבת להגיד משהו לכולם אני לא חוגגת כבר סילבסטר אבל כשחגגתי וחגגתי בגדול תאמינו לי נו אז מה אם יש מחר עבודה נו אז מההההההההההההה?
תמיד אפשר להשלים שעות שינה ואפשר לצאת לא עד הבוקר אלא להשאיר 3 4 שעות שינה משהו בקטנה חגיגה שכזו יש פעם בשנה אבל בגלל שינה לפספס? אנחנו ילדים גדולים של החיים ואני חשובתש החיים זה לא רק עבודה אז אם בגלל זה יש מחשבה שלא אז לאלאללא לצאת לצאת לצאת אם זה הרצון לחגוג את הסילבסטר

Purple Mushroom

New member
../images/Emo45.gifצודקת חוקרת.שכנעת אותי.

שיו,את יותר ותיקה ממני !!:) אני גם בתור גולש-יוזר ישן יחסית באתר. ויש לי כל מיני ניסיונות במפגשים, עוד בתקופה שלא היתה לי עבודה מסודרת ממש. גם לי יש רצון לחגוג את השנה החדשה (האזרחית)
.

ברור נהנהנהנ אני כיוהל ללמד אותך

פעם ראשונה שאני לא נחשבת צעירה חחחחחחחחחחחח בקשר לחגיגה אני לא אכנס למה כן לחגוג ולמה לא מבחינת מוסרית ויהדות חחחח אבל בגדול בתור חגיגות באמצע השבוע לצאת לצאת לצאתתתתתתתתתתתתתתתת מקסימום תקנה סטילה לעיניים כמו שאני עושה כדי שלא יחשבו כל הזמן שאני לוקחת משהו

יפעת*

New member
למרות שאני בעד חגיגות../images/Emo65.gif

אני מאוד מאוד עמוסהה השנה, ולכן כנראה שאוותר

אוהו איזה חגיגות אני מתכנן לסילבסטר!!

כרית רכה, סדין צחור, פוך מלטף, חושך מצריים, ומרעיד ת'בניין בנחירות כאלו שאפילו חרש ללא מכשיר שמיעה יצטמרר מאימה.

אני מקנאה בישראלי ../images/Emo5.gif

אךךךךךך איך אני רוצה גם ככה לחגוג , ולא אכפת לי מתי ואם קשור לחג , רוצה לישון שבוע שלם , מוכנה אפילו לנחור( מבטיחה להתחיל להתאמן מהיום) ישראלי שיחקת אותה , ככה צריך לחגוג את כל החגים ורצוי להתחיל לחגוג מהבוקר.

Purple Mushroom

New member
ככה חגגתי אתמול,עד 11:45 היום בבוקר../images/Emo42.gif.

ככה צריך לחגוג כל ליל שבת
. (רק בלי הנחירות,) לא בטוח שאני נוחר. אני ישן לבד..

למעלה