צהריים.... שעה קשה!!!

אוסנת123

New member
צהריים.... שעה קשה!!!

רציתי לשתף שאני אחרי ארוחת צהריים ולא מתפקדת... אני עייפה ומלאה (זה בא ביחד...) זאת מבחינתי השעה הקשה של היום. אני מוצאת את עצמי בוהה לפעמים במסך ולא מסוגלת להמשיך לעבוד. גם פגישות אחרי האוכל לא באות בחשבון (אלא אם כן אין ברירה) כי אז אני נרדמת להם מול העיניים.... מה עושים??? אולי אני אחתוך הביתה??? (WISHFUL THINKING)...

ayush

New member
אוי, אני כל כך מזדהה !!!

תמיד אחרי ארוחת הצהריים נוחתת עליי עייפות נוראית... הפתרון שהיה לי הוא פשוט לאכול בצהרים ארוחה קלה (סלט וכו´) ולשמור את הארוחה הכבדה יותר לערב.. עכשיו, כשאני בהריון, בלי קשר לארוחה או לא אני כל הזמן עייפה. פשוט נרדמת על הכסא... לילה טוב

Hadar p

New member
נכון הפתרון הוא ארוחה יותר קלילה אב

אבל בנתיים.... שינה נעימה!

ayush

New member
אוי, אני כל כך מזדהה !!!

תמיד אחרי ארוחת הצהריים נוחתת עליי עייפות נוראית... הפתרון שהיה לי הוא פשוט לאכול בצהרים ארוחה קלה (סלט וכו´) ולשמור את הארוחה הכבדה יותר לערב.. עכשיו, כשאני בהריון, בלי קשר לארוחה או לא אני כל הזמן עייפה. פשוט נרדמת על הכסא... לילה טוב

danonit

New member
ולי יש עבודה!!!

אחרי כמעט שנה שאני מקטרת בפורומים שאין לי עבודה ומשעמם לי סוף סוף יש לי עבודה! אני ממש מבסוטה
אבל בכל זאת, אני שומרת אמונים לפורום

אוסנת123

New member
גם סלטים לא ממש עוזרים

כי אני חושבת שפסיכולוגית פשוט נוח לי להיות ישנונית בשעה הזאת
וחוץ מזה - איך אפשר כל יום סלט??? מצד שני זה דופק אותי כשצריך לדווח שעות בסוף היום... זה מסביר למה אני כל יום נשארת עד מאוחר ובמצטבר לא מדווחת הרבה שעות!

רחלילי

New member
לא נעים לי לומר

אבל בין הקפיצות לכאן היום הצלחתי חוצ מלשים ולתלות 2 מכונות, אז עשיתי משהו מאד מאד חשוב: לסיים דו"ח ארוך וגדול ומורכב לעבודה. בעצם בשביל זה אני כאן בבית היום. והצלחתי לעשות את זה היום בין הדברים ובין לבין לנצח בשני טורינרים של מונופול ברשת. וגם לעשות שיחת טלפון חשובה מאד מאד שקשורה לתיזה שלי ושאותה אני דוחה שנה עגולה בדיוק. אז לא נעים לי לומר אבל היום לשם שינוי אני גאה בעצמי.

אוסנת123

New member
כל הכבוד!!! ../images/Emo45.gif

אני הייתי גאה בעצמי עד הצהריים... היה לי הספק מעולה בעבודה! סיימתי כמה דברים שהציקו לי הרבה זמן ובנוסף סוף סוף אזרתי אומץ לבקש שיחת משוב ממנהלת הפרוייקטים שלי (מחר!!! מחר!!!) (עוד לא גוללתי בפורום את תקריותיי איתה אבל מחר בהתאם למשוב שהיא תיתן אני אפרוש את הכול בפניכן!!) אבל מהצהריים - נגמרו לי הכוחות!!! אבל זהו!!! חוזרים לעבוד!!! היתה שעה הפסקה (שאותה כמובן אצטרך להעמיס על עצמי ולא על העבודה...) ועכשיו חוזרים לעבוד!!! (שמים לב שאני משכנעת את עצמי???)

רחלילי

New member
גם לך!

המשוב להיום עבורך הוא שהצלחת לעשות משהו שדחית וזה מעולה!!! קבלי ח"ח גדול! וקדימה להספיק עוד משהו לפני שהולכים הביתה....

למעלה