צהריים צהריים טובים לכל הנמצאים
M maxima New member 30/12/03 #2 צהריים טובים אופי וכולם למנורה מזל טוב למעבר לדירה החדשה ננה לא טוב להיות חסרת סבלנות..... המפגש יגיע.... המשך יום נהדר........
צהריים טובים אופי וכולם למנורה מזל טוב למעבר לדירה החדשה ננה לא טוב להיות חסרת סבלנות..... המפגש יגיע.... המשך יום נהדר........
ח חונה לרגע New member 30/12/03 #5 ולמבוגרים בלבד.........../images/Emo3.gif לכשתכנסו לקישור ותופיע מקלדת תלחצו על הקלידים... ספרו חוויות אחרי....אני לא אחראית לתוצאות ( זיכרו כתבתי בפירוש למבוגרים בלבד...
ולמבוגרים בלבד.........../images/Emo3.gif לכשתכנסו לקישור ותופיע מקלדת תלחצו על הקלידים... ספרו חוויות אחרי....אני לא אחראית לתוצאות ( זיכרו כתבתי בפירוש למבוגרים בלבד...
מ מנורה New member 30/12/03 #6 אני אמורה לעבור רק בעוד חודשיים כתבתי מה הדברים הטובים שעומדים לקרות לי השנה וכנראה לא הייתי מספיק מובנת. בכל אופן שוב תודה לכל המברכים
אני אמורה לעבור רק בעוד חודשיים כתבתי מה הדברים הטובים שעומדים לקרות לי השנה וכנראה לא הייתי מספיק מובנת. בכל אופן שוב תודה לכל המברכים
נ נֵנָה New member 30/12/03 #8 ערב טוב גם לך דני ../images/Emo140.gif ולמנורה, זה לא חשוב מתי תעברי, העיקר שזה יהיה בשעה טובה
O ora11 New member 30/12/03 #10 ערב טוב לכווווולם אני בסדר גמור בריאה ושלמה טפוX3 מתגעגעת לפורום אלא שהמחשב שלי עוד לא תוקן. חתני יפרמט אותו ואז אשוב אליכם בשמחה. אתם חסרים לי. תהנו מהמפגש כתבתי מסר לננה. להתראות נשיקות וחיבוקים לכולם.
ערב טוב לכווווולם אני בסדר גמור בריאה ושלמה טפוX3 מתגעגעת לפורום אלא שהמחשב שלי עוד לא תוקן. חתני יפרמט אותו ואז אשוב אליכם בשמחה. אתם חסרים לי. תהנו מהמפגש כתבתי מסר לננה. להתראות נשיקות וחיבוקים לכולם.