צהריי שבת החמימה.

ZiV GiLbOa

New member
צהריי שבת החמימה.

שמתם לב איזה חום היום? יצאתי למרפסת והתחלתי להזיע. באתי לעדכן שהיום יונית לוי תתארח בתוכניתו של אלי יצפאן בערוץ 22 (או יותר נכון: אלי יצאפן מתארח באולפן החדש של החדשות). מי ששם לב אתמול בסוף לא שודרה התוכנית "מהדורה מוגבלת". אני מתאר לעצמי שזה בשל איסור הרשות השנייה לשידור התוכנית הפרובוקטיבית וחסרת הצנזורה הזאת. בכל מקרה לאוהבי סיינפלד התוכנית שודרה כרגיל. אגב סיינפלד- ג'רי סיינפלד הספיק לפגוש אתמול את מר אולמרט ומר פרס. איך זה שלאולמרט יש זמן להתעסק עם כוכבני בידור ולא עם מערכת החינוך הרעועה. תנסו להסביר אתם כי קטונטי מלהסביר. היום צעיר אילתי ירה ב2 חברותיו ובעצמו. מצב היורה קשה. מצב הבנות בינוני. לא נשקפת סכנת חיים לצעירים. אתר ההכרויות החם- פייסוק נחסם לשימוש בסוריה עקב הירשמות ענקית של אזרחי סוריה. הממשל פוחד ממתיחת ביקורת עליו. תאונה בנגב- 2 נפצעו קשה ו2 קל. עדכונים יהיו שיגיעו. יום נעים והמשך שבת מעולה!!

צהרים טובים מצטרפת ../images/Emo13.gif

תודה על העדכון , לא שמעתי על זה שירה בחברותיו - אבל זה נשמע רע , רע מאוד ! יונית לוי ?! אמרתי לך כבר שאני לא סובלת אותה ?
ולגבי הפייס -בוק , נכנסתי ,נשרמתי ואין לי מושג מה עושים עכשיו ?? לא קורה שם כלום.... או שאני סתם
רציתי היום להמשיך לארוז ותפסה אותי עצלות משהו....
וואי , בסוף אני יודעת שאכנס ללחץ הסטרי ! המשך יום נעים לכולם

ZiV GiLbOa

New member
איפה כל שאר חברי הפורום?

אידה? מה עם ההופעה של יוני? איך היה?

התגובה השנייה. זהירות חפירה.

אז ככה. אבא שלי לקח את הזמן שלו ויצאנו בערך ב-21:30. כשהגענו למחסום גילינו שיש פקקון, והתחלתי לאבד תקווה, ולחשוב שאני לא אספיק לעלייה שלו לבמה (ובכן, טעיתי בגדול). בקיצור, עברנו את המחסום ותוך עשר דקות (כבר קצת אחרי עשר) הגענו לצוללת. לא שמעתי שום שיר אז הנחתי שעוד לא התחילה הופעה וממש שמחתי. קיבלתי את הכרטיס ונכנסתי פנימה.שם אני, יעל, הדר, וניר ישבנו סביב שולחן ודיברנו בעיקר על איזה שירים היינו רוצים לשמוע בהופעה. אחרי עוד איזה עשר דקות פתחו את הדלתות ונכנסו למקום הזה.אני הייתי בשורה השנייה וממש קרובה לבמה *מתרגשת*. בקיצור, ככה חיכינו עוד מלא זמן עד שסוף סוף, ב אחת עשרה ומשהו, הם עלו לבמה. כל כך התרגשתי. חשבתי *OMG OMG OMG זה יוני*. הם התחילו עם "נפוליאון" ואחר כך הוא הצטער שהוא איחר. הוא אמר "פשוט הלכתי הביתה לחפש סכין גילוח ו... שכחתי." ואז "את הדרך חזרה לפה." כל הבנות שם צחקו כאילו הן דלוקות עליו זה היה קורע
אח"כ המשיכו עם "חמאה"(השיר השני שממש רציתי לשמוע, הראשון היה "אנבל-לי"), והיה גדול כל כך. עדיין הייתי בשוק שיוני בלוך המהולל נמצא במרחק של שני מטר ממני. בקיצור, נחסוף ממכם את כל הפרטים המשעממים האחרים,ואספר לכם על רגע השיא.(או יותר נכון, רגע השיא של יעל). בשיר "מי צריכה יותר", הוא ירד מהבמה והתחיל להסתובב ב'אולם' הזה והתחיל עם בנות
, ניסה לרקוד איתן, ואז כשהוא הגיע לאזור שלי ושל יעל, הוא כרע ברך ושר לה! שוב חשבתי *OMG OMG OMG*, ואז הוא ניסה לרקוד איתה גם אבל היא לא הסכימה. בסוף הוא נמרח על איש התחזוקה, או סתם מישהו תמים שעמד בצד וחשבתי שהוא איש התחזוקה.
. הוא פשוט היה כל כך מצחיק, ואז, לפני ששמתי לב הגענו לשיר האחרון "נוף אחר", והיה לנו עצוב. אז המשכנו לצרוח ולמחוא כפיים ושוב צרחנו ואמרנו מלא "יוני יוני יוני" ואז, בשביל לתת קרדיט לאחרים "כל השאר כל השאר". ואז הם עלו שוב!! ורקדנו את "אחריות". וואוו זה היה פשוט מדהים. הייתי שמחה ונרגשת והיו לי פרפרים בבטן ורציתי לחכות עשרים דקות בשביל לדבר איתו, ועם ארז הבסיסט, ועם תומר הגיטריסט (הוא כזה ראוי לסגידה). אבל.. הייתי צריכה ללכת. באסה. כן. אבל לא נורא, עכשיו אני יודעת שאני הולכת להופעה הבאה שלו. חייב! סליחה על החפירה הזאת, היו וד הרבה דברים אחרים שרציתי לספר אבל זה היה משעמם אותכם כי זה קשור בעיקר לשירים שלו. מעניין אם מישהו באמת קרא את כל מה שכתבתי
לסיכום, היה הכי מצחיק, מדהים, כיף ושמח בעולם. יוני אני אוהבת אותך! תגרד לי בגב!!

ZiV GiLbOa

New member
אניקראתי!! וזה נשמע מאוד מעניין.

נראה שהיה לך מאוד כיף!! אני שמח!! לילה טוב!!

שוצאן

New member
הו פאק!!!../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

יורד לך דם בניק!!!!@#!@$#@@$@#$%@#$%@#$!@#$#%@#%#!%$@%#$ אמבולנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~ או במילים אחרות מזל טוב על האדום:OO

קוראים לזה הדרן^^

שהם מסיימים תהופעה ומוחאים מלא כפיים והם עולים שוב (:) צילמת תמונות? ותמיד יש את ההופעה הבאה..

כן, שמעתי את המילה הזאת הרבה

אבל לא הבנתי מה היא
כן צילמתי תמונות, אבל הן יצאו באיכות דיי גרועה, וכמעט ולא רואים כלום. הו כן, תמיד יש את הבאה

אני לא ידעתי שהייתי אמורה לרקוד איתו ../images/Emo2.gif

למה כולם אומרים שסירבתי?! אבל הוא כזה נשמה, זה מטורף!! זו סגירת מעגל מטורפת, באמת! בקיצור מה שרציתי לומר זה שאת המשפט אם עולים לא ירדים מעלה אדומים המציאה לא אחרת מאחותי הגדולה :] ואת המשפט ערסים פרחות יצורים המצירה לא אחרת ממני :] ככה ש.. אני אשמח לקבל קרדיט קל
בקיצור, שמחתי לגלות שיש פורום למעלה אדומים.. מעלה אדומים זה הבית שלי! יעל.

יעל הקולית - ברוכה הבאה לפורום שלנו ../images/Emo140.gif

שמחים שגילית אותנו ושנמח לראותך כאן באופן קבוע

skaramoosh

New member
אני שמחה שהצטרפת לפורום ../images/Emo3.gif

תגידי, למה המצב המשפחתי שלך בכרטיס האישי הוא "נשואה ומחפשת" ?

למעלה