צהרים ומה מכינים?
אצלי עוף ברוטב עגבניות ואצלכם? מתכון: עוף ופתיתים ברוטב עגבניות רכיבים: בצל קצוץ 6 שוקיים 2 קופסאות רסק עגבניות 5 קופסאות הרסק מלאות מים חצי כפית סוכר 1 כף אבקת מרק מלח (אם צריך), תבלינים אחרים פתיתים "פרפלך" (עשיתי את זה פתיתים "קוסקוס" וגם התקבל טוב) אופן הכנה: מטגנים את הבצל, מוציאים לכלי ומטגנים את השוקיים. לחוד מרתיחים את חומרי הרוטב, ולאחר הרתיחה מבשלים מספר דקות על אש נמוכה. בסיר נוסף מכינים את הפרפלך (בלי מלח, רק במים). לאחר טיגון הבצל והשוקיים מכניסים לסיר הרוטב, מרתיחים ומבשלים כשעה על אש נמוכה. לקראת סוף הבישול, מוסיפים את הפרפלך המבושלים, והרי לכם עוף ברוטב עגבניות ופסטה ברוטב עגבניות ביחד!! הערות: עשיתי את זה ויצא מאוד טעים. העוף מתקבל ממש ממש רך ועסיסי מקור המתכון: אתר לול הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
אצלי עוף ברוטב עגבניות ואצלכם? מתכון: עוף ופתיתים ברוטב עגבניות רכיבים: בצל קצוץ 6 שוקיים 2 קופסאות רסק עגבניות 5 קופסאות הרסק מלאות מים חצי כפית סוכר 1 כף אבקת מרק מלח (אם צריך), תבלינים אחרים פתיתים "פרפלך" (עשיתי את זה פתיתים "קוסקוס" וגם התקבל טוב) אופן הכנה: מטגנים את הבצל, מוציאים לכלי ומטגנים את השוקיים. לחוד מרתיחים את חומרי הרוטב, ולאחר הרתיחה מבשלים מספר דקות על אש נמוכה. בסיר נוסף מכינים את הפרפלך (בלי מלח, רק במים). לאחר טיגון הבצל והשוקיים מכניסים לסיר הרוטב, מרתיחים ומבשלים כשעה על אש נמוכה. לקראת סוף הבישול, מוסיפים את הפרפלך המבושלים, והרי לכם עוף ברוטב עגבניות ופסטה ברוטב עגבניות ביחד!! הערות: עשיתי את זה ויצא מאוד טעים. העוף מתקבל ממש ממש רך ועסיסי מקור המתכון: אתר לול הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2