מבקשת מתכון לעשות ממרח כבד מכבד שבישלתי לפני יומים ולהכין אותם לממרח עם מיונז וביצים כבר היום,מישהי שהכינה את זה היה טעים וכעת רוצה להכין.מבקשת שתעזרו לי כבר שאכין היום.תודה
לנקות את הכבדים. לטגן בצל לזהוב {לטגן כמות גדולה ולהוציא קצת מהבצל המטוגן ולהניח בצד - לא להציף את הסיר בשמן) להוסיף את הכבדים ולטגנם עד שהם מוכנים. כמובן לתבל במלח ופלפל שחור. לבשל ביצים קשות. במערבל ידני לטחון את הבצל עם הביצים להוסיף את הבצל המטוגן ובמידת הצורך לתבל שוב. {לא לשכוח להוציא את כל הנוזלים מהסיר של הכבדים לפני שאת טוחנת} זהו מוכן!