צהרים טובים וקסומים..חברים וחברות|כ

צהרים טובים וקסומים..חברים וחברות|כ

צהרים טובים וקסומים לכולם....חברים וחברות
ברצוני לאמר לכולכם. כמה מילים...מזה הרבה זמן..אני נכנסת לפורום הזה ומציצה וקוראת מה שאתם כותבים או מרגישים באותו רגע. ואני לא מגיבה ולא כותבת, אך הפעם החלטתי שאכתוב אליכם כמה מילים מעודדות..שהפורום מראה כאן ברמה יפה וניאותה. תודה תודה לכולכם... לכל אחד ממכם... חברים וחברות
החלטתי להצטרף לפורום זה... משום שאני אם חד- הורית ואמא ל- 3 ילדים מקסימים בבית. שיהיה לכולנו המשך יום נעים ומהנה.... ולילדים שלנו
שלכם: קסם של אישה המקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם>

חן חן לך...חגית......./images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

חן חן לך חגית... ערב טוב ומקסים לך שלך: קסם של אישה המקורית <חתימה: אשת המסתור ורעם** )

תודה תודה לך...אביגיל...../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

תודה תודה לך... אביגייל ערב טוב ומצויין לך..... המשך ערב נעים. נשתמע כאן.
שלך: קסם של אישה מקורית..... < חתימה: אשת המסתור ורעם**)

ברוכה הבאה גם ממני ../images/Emo140.gif

רואים מה קורה כשאני מחליטה ללכת לישון ב- 22:00? יש מצטרפת חדשה וכבר המון המון קבלות פנים לפניי
אבל פייר, היה כדאי. ישנתי טוב!!! ורצוף!!!! אולי אהפוך את זה להרגל? בינתיים ברוכה הבאה קסם, יש כאן בית חם ואוהב אני מקווה שתרגישי כאן נוח

חברים וחברות ../images/Emo51.gif לכולכם על הכנסת

חברים וחברות...
לכולכם... כל אחד ואחת כאן, אשר נמצא בחדר על קבלת הפנים הנפלאה והחמימה. מחלקת לכל אחת ואחד ממכם.... זר פרחים לשבת.... ((
-
-
-
-
-
-
-
)) לא הייתי כאן כמה ימים בפורום....
והנה חזרתי אליכם שוב פעם. הרשו נא לי לברכם: שיהיה לכולכם המשך יום נעים ומהנה... צהרים טובים וקסומים... שימרו על עצמכם ועל ילדיכם הייקרים לנו. שלכם: קסם של אישה המסתורית < חתימה:אשת המסתור ורעם**>

למעלה