צהרים טובים כולם?

אהלן, ראשונה?

אם אני הראשונה כנראה שבאמת כולם נעלמו, בבוקר קמתי עם תחושה של חלל בבטן, זה הזכיר לי את התחושה שהרגשתי כשנגמר האח הגדול, תמיד אנו כל כך. מצפים לגמר ואז כשהוא מגיע אנחנו מתגעגעים, אפילו לדור הבא שלא הייתה הברקת הדור, אבל אם תשאלו אותי אם אני אראה את העונה השנייה אז בטוח שכן, קוראים לי מכשפה ואני מכורה לריאליטי 24/7

easternstar

New member
../images/Emo9.gif כמו נאום הפתיחה של AA. אוהבים אותך מכשפה

האמת שאני לא מכור לראיליטי. הסיום נראה לי זוחל
הם לא חסרים לי.. בכלל לא... לא התעדכנתי מה קורה איתם. בעוד חודשיים אראה מה עלה בגורלם.

צרצרה1

New member
לראות סנוקר או שש-בש 24/7 זה לא ריאליטי

זו הוצאה להורג של כל שארית תאי המוח שלנו. זה לא ריאליטי. אפילו לראות ושלמוע את רוחמה רז בריאליטי שהיה בערוץ 24 כבר עדיף על העונש של 24/7 הדור הבא.

easternstar

New member
../images/Emo250.gif זה היה הריאליטי הראשון שראיתי בחיי

ראיתי כמה פרקים של "האח הגדול" הראשון עם שפרה ויוסי בובליל (מעט מאוד) ועוד כמה פרקים מהאח הגדול של אלירז ואלין(גם מעט) וזה היה הרייאליטי הראשון שלי.
כנראה גם האחרון.
הם גמרו אצלי את החשק לראות ריאליטי..

noaxxx

New member
../images/Emo24.gif היי כוכב..

שלא תעז להסתמך על המחדל הזה.. תן צ'אנס לאח, ואז, אם תשתעמם... תעזוב. סבבה?

easternstar

New member
../images/Emo140.gifהיי נועה../images/Emo24.gif עד האח אני מקווה לשכוח

מהשעמום הטוטלי הזה. אתן צ'אנס לאח. כולם מדברים בשבחו לעומת הכשלון הזה..

noaxxx

New member
עד האח??? אני כבר שכחתי...../images/Emo6.gif

בדיוק כתבתי לבוף אתמול בלילה, שאף פעם לא נגמר לי מתכ' ריאליטי כ"כ מהר כמו שקרה לי בתכ' הזו. בדר"כ יש יומיים שלושה של גמילה.. כאן, כלום. וטוב שכך

easternstar

New member
../images/Emo6.gifאפילו בסדרת דרמה אהובה יש לי טיפת נוסטלגיה

כשהיא מסתימת. כאן באמצע פרק הגמר חשבתי שהם מושכים יותר מידי..
חיכיתי לשמוע מי זכה ושכחתי מהם טוטלית.

noaxxx

New member
גם הם חשבו שהם מושכים יותר מידי.. חחחח

וקיצרו את העסק ברבע שעה..

צרצרה1

New member
הריאליטי הראשון שלי היה האח הגדול עם אלירז

ואלין. ואהבתי ושנאתי וסבלתי ובכיתי ולא ישנתי בלילות והתפללתי (בלב) וצרחתי וצחקתי וקיללתי והיה כייף ונורא ואיום. אחר כך ראיתי את האח הגדול עם ג'קי ונופר ונגעלתי מההתחלה ועד הסוף. לא נהניתי בשיט ולא הזדהתי עם אף אחת מהדמויות. זו היתה התמכרות של סבל טהור, בלי כייף של שום היי. ואז בא החרא הזה... נו, הדור הבא.

easternstar

New member
חחח../images/Emo9.gif לא בדיוק דומה..אני נפלתי עם הריאליטי

הכי משעמם בפעם הראשונה.
הם זיגזגו עם המצלמה, הראו סנוקר ושש בש במשך שעות ושמו את השיקופית שלהם כל פעם שהיה משהו (או שעברו לצילום תת מימי
) אני צריך קצת זמן כדי להרגע מהזוועה המשעממת הזאת..

klapim

New member
כולכם כותבים מפרי דמיונכם

כדי להעצים את מושא אהבתכם. לא היו שום שיחות יוצאות דופן בין אלירז לאלין. איזה שיחה היתהיכולהלהיות בין בחור די מוגבל בשכלו לבחורה בת 20 תמשיכו לחיות באשליות שאלירז יש לו תובנות מיוחדות על החיים. היחדהשאהבתי לשמוע אותה בראיליטי זו שפרהקורנפלד האחת והיחידה.

klapim

New member
או תודה מתוקה

לפחות יש אחת שמברכת אותי לשנה טובה גם משה ובפורום הזה שנה טובה חג שמח כתיבהוחתימה טובה קלפים.

למעלה