מה העדפתם? לרקוד או לשרוד
רבותיי וגבירותיי. יש לנו זוכה. ולא מפתיע. נולד לרקוד הוא הזוכה והוא עומד בראש טבלת הרייטינג היומית. עם 22.5% רייטינג הוא מוביל את הישרדות שמשיג רק 14.9% (נתון יפה מאוד לפריים טיים בערוץ 10 שבדרך כלל זוכה ל10-12 אחוזים) אני חייב לציין שבתור צופה מושבע של ערוץ 22 נאצלתי לבגוד בהם ולצפות בערוץ 10 משום שאני לא אוהב את התוכנית נולד לרקוד. אני חייב לציין. הישרדות הישראלי לא מגיע לקרסוליים של הישרדות האמריקאי כי אעין כמו מקור. אבל היה מענין מאוד. אין לי זמן לפרט לגבי התוכנית אז בהמשך תקבלו אם תרצו. עדכוני ברנז'ה- ככל הנראה שיונית לוי המדהימה לא תגיש היום את המהדורה בשל מחלה שתקפה אותה. היום ינחה את המהדורה המרכזית לראשונה- דני קושמרו. היום בטלוויזיה- ערוץ 22 עם המוביל- רפי גינת וכולבוטק. ערוץ 10 עם המשחק המרכזי הפועל תל אביב נגד ביתר *המשחק משודר היום במאנצ'יז, כולכם מוזמנים לראות ולהנות* ב13 בינואר עולה ביס התוכנית "פעם בחיים" והעונה סלבי ישראל יוצאים מהארץ וגם בתוכה. מוזמנים לצפות. עוד פחוץת מחודש יוחלפו ימי השידורים של זכייניות ערוץ 22 מה שאומר: -קשת תשדר בימי ראשון עד שלישי -רשת תשדר בימי רביעי עד שבת -נפרד מאהרון ברנע ונקבל את יאיר לפיד עם גרסא משופרת לאולפן שישי. -נזכה לראות תוכניות חדשות ומעניינות. אני מזכיר- המאנצ'יז פתוח היום בשעות 20:00 עד 23:00.