צהרים טובים לכולם, אני חדשה

מיקי א

New member
צהרים טובים לכולם, אני חדשה ../images/Emo42.gif

שלום לכולם, שמי מיקי ואני עומדת לעבור ניתוח בוולפסון בעוד שבועיים בדיוק. אני מתה מפחד אבל מחכה בכליון עיניים להיות כבר אחרי. מחכה לעידודים, מצפה לתמיכה וגם לסתם חוויות, הערות והארות. ביי

רוייקו

New member
ברוכה הבאה לפורום, מיקי.. את מוזמנת

לשאול כל שאלה שעולה על רוחך, בשימחה. רוייקו

מיקי א

New member
לרוייקו ../images/Emo42.gif

תודה, אכן יש לי שאלה. מאחר ואתה הקשר לרופאים יש לי שאלה מקצועית. האם ניתן לקחת כדור הרגעה ביום שלפני הניתוח מאחר ואני כבר מעכשיו מתחילה להיות בלחץ.

רוייקו

New member
למיקי: חרדה לפני הניתוח...

אין לך מה לחשוש. חישבי חיובי. הרוב עוברים את הניתוח הלפרוסקופי ללא בעיות משמעותיות. את יכולה לקחת (בהמלצת רופא משפחה, כמובן) איזה מיישן ממשפחת הבנזודיאזפינים (לוריוון, למשל). יום קודם הניתוח יגש אליך רופא מרדים וישאל אותך לגבי רגישויות לתרופות וכו וכו ... הוא יקבע לך תרופה בנזודיאזפינית (מיישנת/מרפת שרירים ומשרה רגיעה) וגם בחדר הכנה לניתוח יתנו לך כניראה טישטוש. יהיה בסדר. ת לא תרגישי כלום קודם הניתוח.

RomiVais

New member
ברוכה הבאה מיקי!!! ../images/Emo13.gif

את יכולה לשאול מה שעולה בראשך ולסמוך בעיניים עצומות שיענו לך ויתמכו בך!!! אנחנו איתך לאורך כל הדרך!
מעכשיו, רומי

starit

New member
היי מיקי, ברוכה הבאה ו..

ובהצלחה ואת לא תצטערי זאת הבטחה

lia*

New member
היי מקי!

קודם כל... המון המון בהצלחה לך!!!! אני עוד יותר חדשה ממך בנושא- רק התחלתי עם כל הבדיקות והניתוח שלי רק בינואר... אני מאוד היתי רוצה לדעת את כל התהליכים- אומרים שזה המון בדיקות אבל בינתיים מה שקיבלתי זה רק בדיקות דם ,אולטראסאונד\רנטגן וזהו... גגם הזמנתי כבר טבעת.. באיזעה שלב מגיעים לוועדה? וגם למפגש עם פסיכיאטר? ומה השיקולים שלו לאשר או לשלול את הניתוח? היתי מאוד רוצה שיפרטו לי קצת על כל התהליכים שאני עומדת לעבור.. אני עומדת לעבור את זה בסורוקה שמעתי שהתנאים שם לא משהו.. אצל ד"ר אבינוח אם מישהו שמע עליו אשמח לקבל פרטים. תודה! ליה נ.ב- שמי ליה lia

מיקי א

New member
היי ליה ../images/Emo42.gif

תודה על העידוד ובהצלחה גם לך. אין לי הרבה מה לחדש לך ממה שאת כבר יודעת. גם אני עברתי את כל הבדיקות שרשמת וכן הייתי במרפאה הכירורגית בוולפסון וקיבלתי תאריך לניתוח. לא נשאלתי הרבה על מדוע אני רוצה לעבור את הניתוח כי זה ברור. יש לי עודפי שומן שמתחילים ליצור בעיות רפואיות (עוד לא חמורות, אך זה יכול להתפתח). אחרי הסבר על הניתוח, הסיכונים וההמשך, קיבלתי טופס לאשפוז. מעבר לזה גם לי אין מושג. אני לא מכירה את ד"ר אבינוח אולם שמעתי עליו טובות בפורומים השונים בנושא.כמו כן אני לא מכירה את בי"ח סורוקה. אז בואי נחזיק ידיים ונקווה לטוב. ביי מיקי

lia*

New member
היי מקי!

קודם כל... המון המון בהצלחה לך!!!! אני עוד יותר חדשה ממך בנושא- רק התחלתי עם כל הבדיקות והניתוח שלי רק בינואר... אני מאוד היתי רוצה לדעת את כל התהליכים- אומרים שזה המון בדיקות אבל בינתיים מה שקיבלתי זה רק בדיקות דם ,אולטראסאונד\רנטגן וזהו... גגם הזמנתי כבר טבעת.. באיזעה שלב מגיעים לוועדה? וגם למפגש עם פסיכיאטר? ומה השיקולים שלו לאשר או לשלול את הניתוח? היתי מאוד רוצה שיפרטו לי קצת על כל התהליכים שאני עומדת לעבור.. אני עומדת לעבור את זה בסורוקה שמעתי שהתנאים שם לא משהו.. אצל ד"ר אבינוח אם מישהו שמע עליו אשמח לקבל פרטים. תודה! ליה נ.ב- שמי ליה lia

שירז29

New member
מיקי,ברוכה הבאה לפורום... ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון,ובזמן הנכון..... לגבי שאלתך,לגבי כדור ההרגעה,לפני הניתוח,ממש באותו היום, את תקבלי כדור ואליום,להרגעת המתח והלחץ. זה דבר ידוע שלפני ניתוח תהיהי לחוצה,מתוחה,ולא רגועה. אבל את תראי שהכל יעבור לך מהר,וקל.... שיהיה לך
וברוכה הבאה לפורום שלנו.....
באהבה שירז.........

למעלה