עוגת קרם קוקוס - את יכולה
להוסיף גם קצפת אין מקור- הביאה לפורום פירגה עוגה מאד עשירה עם בסיס שוקולדו pirge / מתכונים ו 14:50 | 30/03/04 קרם קוקוס עשיר ומעל שוקולד. תבנית 26 קפיץ משומנת ב- 1 כף חמאה +2 כפות אגוזים מפוזרים באופן שווה. לבסיס: 7 ביצים מופרדות, 3\1 כוס סוכר 2 כפות אגוזים טחונים דק 2 כפות קמח מצה דק 2 כפות אבקת קקאו 2\\1 כפית אבקת אפיה קורט מלח מחממים תנור 180 מעלות. מקציפים חלבונים וסוכר. מקציפים לחוד חלמונים עד שהם תפוחים. מאחדים בעדינות את החלבונים+החלמונים +יתר החומרים.אופים 40 דקות ומצננים עד שהעוגה טיפה צונחת לה במרכז. קרם קוקוס: כוס חלב כוס סוכר 150 גרם חמאה 200 גרם פתיתי קוקוס , 3 ביצים. מרתיחים:חלב+סוכר+חמאה,מסירים מהאש ומצננים 5 דקות. מוסיפים את הביצים תוך בחישה. יוצקים על הבצק שהתקרר. ציפוי: 50 גרם חמאה 200 גרם שוקולד מריר 4\\1 כוס חלב 2 כפות ברנדי מחממים על להבה נמוכה עד שנהיה קרם. שופכים על הקוקוס.מקררים מעט וזורים למעלה פתיתי קוקוס ושוקולד לבן מגורר. או----..... מצפים בקצפת תהנו