צהרים טובים לכולם - על עירום וחברים בעבודה

Doctor Goblin

New member
צהרים טובים לכולם - על עירום וחברים בעבודה

נגיד חבר שלכם מהעבודה (או ממקום העיסוקים הרגיל שלכם) מראה לכם תמונת עירום של חברה שלו. כדי שתתרשמו כמה היא כוסית.
מה אתם חושבים עליו? הוא נורמלי בנאדם כזה?

נגיד אתם שואלים אותו: "זה בסדר שאתה מראה לי את זה?" והוא עונה: "אה, כן, לה בטח לא אכפת"
זה הגיוני?

קצת ג'וני קאש לצהרים:
http://www.youtube.com/watch?v=o0MIFHLIzZY

לא מקובל עליי

כלומר, משהו לא בסדר אצלו כי גבר רציני אשר היה מקבל תמונה כזאת מחברתו, הוא היה שומר עליה מכל משמר ולא מראה אותה לכל אחד כדי להשוויץ איתה. הוא דאווינר וככזה הוא גם לא רציני בקשר. גם אם לחברה לא איכפת שיראו אותה בעירום מלא, הרי לגבר עצמו היה צריך להיות איכפת.

http://www.youtube.com/watch?v=ltRwmgYEUr8

זו הכלאה של שני חטאים.

חטא ההיבריס הישראלי הטיפוסי, זה הרץ לספר לחבר'ה.
וחטא עידן ה-"כל אחד רוצה להיות במאי"
אנחנו מוצפים בתמונות מכל עבר, מתעדים הכל, ובכל רגע
מה שהופך את מה שתארת ליותר ויותר לגיטימי.
הגבולות מטשטשים, אם בכלל קיימים.

לא משנה על איזה חלק בגוף מדובר

אם חברתו יקרה לו והוא רוצה לשמור על כבודה, הוא לא צריך להראות שום חלק חשוף בגופה גם אם הרשות נתונה. מספיק שיראה תמונה שלה לבושה רגיל כדי להתרשם אם הבחורה נאה או לא.

אה ואני עצבנית נורא על הסופגנייה

אז ככה. נכון שאמרתי לכם שאני לא אוכלת סופגניות? אז לא שיקרתי. אלא שאתמול בערב הבן שלי הגיח פתאום עם כמה סופגניות שנשארו לו ממסיבת חנוכה שהוא הפעיל והוא סרב לקחת אותן חזרה ככה שהן נשארו אצלי והבטיח לי שאפשר לחמם אותן במיקרו וזה יוצא נורא טעים עם הקפה.
אז היום לפנה"צ לא התאפקתי ולקחתי סופגנייה אחת, חיממתיה במיקרוגל וישבתי לי עם כוס קפה וקיוויתי שהריבה שבפנים תגיע מהר אל לשוני כדי שאוכל להפסיק לנגוס בה. אז אני לוקחת ביס, ועוד ביס, ועוד ביס, והריבה לא מגיעה אל פי
באמת, חשבתי רק לטעום מהריבה ולזרוק את כל השאר... בסופו של דבר מסתבר שלא הייתה בסופגנייה אפילו לא טיפת ריבה ואני אכלתי בצק מלא שמן וקמח לבן בלי כלום בפנים, ככה בלנקו, בלי טעם ובלי ריח
ועכשיו אני יושבת לי כאן עם ייסורי מצפון על כל הקלוריות שדחפתי לעצמי מבלי ליהנות טיפה

קפצילי

New member
לא צריך תמונת עירום

כדי להתרשם אם היא כוסית או לא.....

בוא נגיד שחתונה כנראה לא תצא מזה.
חח

Frostey

New member
זה הכל? רק תמונה?

היה לנו מנהל בעבודה שהיה מראה סרטים בוידאו שהוא צילם עם חברה שלו,שהיא אפילו לא ידעה מזה שהיא צולמה.

היא הייתה נראית מעולה,אבל בגלל שהיא הייתה כלבה סנובית שהסתכלה על כולם מלמעלה,לאפאחד לא היה ממש איכפת שהוא ככה משפיל אותה מאחורי הגב.

Frostey

New member
ורק שיהיה ברור

החבר שלך הוא חתיכת חרא שלא שם עליה קצוץ,וכואב לי על הבחורה אם היא הייתה ידידה שלי.

אין מצב שבעולם שלבחורה פה בארץ לא איכפת שאנשים זרים רואים אותה בעירום.(אלא אם כן היא עובדת מרצונה בתחום שנותן לה על זה כסף)

כמהאפשר

New member
אני חושבת שכרגע האישיות זה לא הוא.

לכן אתה כותב את זה.
אתה זה שיודע על זה, אתה זה שלא מרגיש נוח עם זה.
לך יש בחירה-
לעמת את החבר מול העובדה שאם הוא לא יפסיק ולא יידע את החברה עלממה שהוא עושה ועשה(מן הסתם שאם הוא הראה לך הוא הראה לאנשים נוספים ולא עקרוני מה הוא יאמר. זה גם לא עקרוני, תכלס לכמה אנשים הוא הראה)

או שאתה תיידע את החברה.
ואתה יודע כיצד להגיע אליה, אתם חברים.
או אפשר למצוא.

כרגע-
זה מידע שהוא ברשותך.
וזה מידע שאתה בוחר מה לעשות איתו. האם להמשיך לישון בשקט ולהתעלם ממנו או לא. או לפעול. לעשות משהו בקשר אליו.

poseidon111

Active member
מה פתאום שיעשה את זה. מה הוא שומר המוסר

שלו?
לא תמיד צריך לדחוף את האף ולעשות מהומה.
מה שהוא כן צריך לעשות, זה פשוט להתרחק מאותו חבר לעבודה.

למה לא?

עצם העובדה שהוא שאל אותו: "זה בסדר שאתה מראה לי את זה"? זה סימן לכך שזה לא מצא חן בעיניו, ואם הוא טיפוס איכפתי בדרך כלל, אז הוא בהחלט יכול להעיר לו ולהגיד לו שזה לא הוגן מה שהוא עושה. לא צריך להיות שומר המוסר בשביל זה. סתם בן אדם שאיכפת לו.

למעלה