צהרים טובים לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

איך מרגישים לקראת סוף שבוע ארוך? אני... מעורבבת כל כולי לאור האירועים האחרונים. זה אמנם נגמר לכאורה, בן הזוג לשעבר עצור לאחר שתקף אותי השבוע, ואני מניחה שייקח המון זמן עד שהוא יחווה איזה שהוא חופש. לספר שאני רגועה? לספר שהכל בסדר? לא
שום דבר לא בסדר איתי... מצד אחד אני יודעת ברציונל, שזה בדיוק מה שהייתי אמורה לעשות, להתלונן במשטרה משום שלאף אחד אין זכות להרים עלי ידיים ולא משנה שלא עשיתי כלום, גם לו הייתי עושה משהו. בטח לא לבוא אלי באמצע הרחוב ובאמצע היום ולדקור אותי.. ולצפות שאמשיך לשבת בחיבוק ידיים. מצד שני... הנה הוא עצור.. הוא רחוק ממני ואני אמורה להיות רגועה, אבל אני לא.. אני עדיין פוחדת לצאת מהבית, לא משום שהוא עלול להשתחרר, גם אם המשטרה פה זה חבורה של ליצנים.. אני פוחדת מנקמה.. הסרטים שעוברים לי בראש לא מניחים לי לרגע של שקט.. מחשבות על סטלות תובעות התייחסות, רוצה לשכוח הכל, רוצה לברוח.. מעבר לזה, התסביכים הישנים שלי צפים ועולים... שאני אכניס בן אדם לבית סוהר?! אני???!!! עם זה אני אמורה להתמודד, היום, מחר, וכנראה עוד ימים רבים וארוכים מדי.. להגיד שאני מסוגלת לעמוד בזה? לשקר את עצמי? לא יכולה.. אני נשברת.. בא לי למות עמוק בתוכי.. לרגע אני מרגישה מצטערת שהוא לא הצליח לעשות את זה. כל העולם חרב עלי בשלושה וחצי חודשי ניקיון.. אני נפגשת עם רגשות שלא הכרתי מעולם, פחד לחיות.. פחד לאבד את החיים.. פחד עם כל צעד שאני עושה, כמעט עם כל נשימה. כשאני ליד אנשים, חברים, במרכז יום או כאלה, אני רגועה יחסית, מרגישה מוגנת, ויחד עם זה.. עמוק בפנים זה לא מרפה. התסכולים, תחושת האשמה גם אם בראש אני יודעת שהיא מיותרת.. זה לא עוזר להרגיש אחרת. רוצה להעלות תפילה מכאן, שהכל ייגמר כבר, שאוכל לחזור לעצמי ולהרגיש טוב, להרגיש שלמה עם עצמי כי אני כל כך רחוקה מזה.. למה אי אפשר היה להיפרד ושכל אחד ילך לדרך שלו? אלוהים שלי, אלוהים שאוהב אותי.. אם אני עוברת את זה אז אני בטח מסוגלת להתמודד.. כי מעולם לא העברת אותי משהו בכדי להכשיל אותי.. עזור לי אלוהים להרגיש שלמה באמת... שיהיה לנו סוף שבוע רגוע. אוהבת

בוחרת בחיים......

כן לכל אחד מאיתנו יש את זכות הבחירה כמו זכות הצבעה שאף פעם לא השתמשתי בה בחרתי בסמים ובעולם הסמים עם "העקרונות והאמונות" שלו פעם אחת, הם כבר בחרו עבורי כל הזמן...... עד שנחשפתי לעולם ההחלמה, עליתי בעזרת הכח העליון שלי ואנשים מקומות ודברים [ בהחלמה ] על יום נקי, וזכיתי בזכות הבחירה שלי מחדש. בחיים שאני לא מכיר או במוות שמוכר לי היטב.. הבחירה הובילה להחלטה, והחלטה מובילה לחופש... ההחלטה לבחור בדרך החיים החדשה באה מתוך אמונה שנראה בשיתוף שלך, שחסד האלוהים כבר נעשה אצלך במקום הזה. והאמונה הזו אומרת " ככל שאלך בדרך זו, אין לי ממה לפחד " חיבוק גדול אחותי, אוהבים אותך.

לבוחרת

אני רוצה להזכיר לך שלא את הכנסת אותו לכלבוס אלה הוא במו ידיו אני יכול להגיד לך בוודאות שאם לא היית עושה מה שעשית לא היית איתנו פה אז ככה שאין לך מה להרגיש אשמה במשהו תחזיקי מעמד ותני זמן לזמן אוהבים אותך שונאים את המחלה שלך

skyline10

New member
כוח לבוחרת../images/Emo24.gif

אני בהלם מימה שכתבת ועברת, דקירה? בך? לא האמנתי שזה מה שאת עברת, לא הבנתי למה את שכל כך אוהבת ליהיות בפורום לא היית פה, [ למרות שלפעמים את מדברת שטויות]..היית חסרה לי, אחרי מה שקראתי בוחרת.. תרגישי טוב עם זה שנתת תלונה נגד זבל שמרים יד[ ועוד סכין] על בחורה , אני שבחיים לא חלמתי ותמיד שפטתי אנשים שנתנו תלונה ,, אומר לך בפה מלא,, חזק ואמץ , ולבחור... עכשיו שבבבבבב בשקט, לילה טוב . עכשיו תורי... ביום ראשון אני במרכז יום בש.. פחדדדדדדדדדדדדדד

סקיי

בתור חברה ומכרה של בוחרת אני מודה לך על העידוד שלך ואני מדברת מהמקום שלי ובישבילך שיהיה הרבה הצלחה ותמשיך כך. אל פחד שים לב שמול שימוש בסמים כל דבר שאנחנו עושים בדרך מיתגמד מאוד מול הסם. אז חזק ואמץ ותמשיך כך אוהבים. תמשיך לבוא בישביל זה יש חברים.

בוחרת אוהבים../images/Emo24.gif

בוחרת אוהבים אותך ועשית את הדבר הנכון ביותר שאפשר לעשות בדרך.אל תקניתי מערכך. ואל תיכחי שום אשמה על שום דבר. זיכרי שכל מה שקורה ולא משנה מה את לא השמה.לא בנפילה שלו ולא במעשים שלו. חשוב הוא לא לתת לו להביא אותך למיגרש שלו. והכי הכי חשוב. .........שום דבר בעולם לא שווה שימוש

../images/Emo51.gifות לכולם../images/Emo24.gif

על החיזוקים והתמיכה, על האהבה והאיכפתיות, על החיבוקים החמים שכמעט אפשר להרגיש פיזית ובעיקר על זה שאתם חלק מחיי. ברור לי שלא הייתי יכולה לעבור את כל זה לבד. אוהבת את כולכם
ות חברים

למעלה